« önceki yazı Osmanlı takısı |
sonraki yazı » kot bileklik |
Oyunun akıbeti ne oldu bilmiyorum..Halkayı kim bozdu acaba?? Ne bileyim ben pek sevmiştim bu oyunu,kaçırdığım bir sürü yazıyı görüyordum..Kimde kaldığını bilmediğim için özür dileyerek, ben Fraise'in başlattığı bu oyunu yine Fraise'nin yazısıyla devam ettirmek istiyorum..
Hehehe kim bozdu bakıyım halkayııı :) En zayıf halka kimmmm ?
Yalnız ben bu ponponu yaptım ya inanılmaz kullanışlı oldu tavsiye ederim ben sıkıştırılmış pudra kullanamıyorum yüzümü geriyor gibi hisediyorum onun yerine makyaj yapıcağım zaman toz pudra kullanıyorum onun da bilenler bilir zaiyatı fazla normal pudra sürme şeyleriyle -hani havlu gibi olanlar varya- bir de fırçalarla falan bu peluş olan ponpon zaiyat verdirmiyor hemen hemen... Tavsiye ederim yani :D Çocukların eskimiş peluş oyuncaklarından bile yapılır :)
Ama toz pudra kullanırken de aynanın önü çıldırtıyor beni. Her yer pudra oluyor. Benim tercihim sıkıştırılmış. Onu da fırçayla sürüyorum.
ben de pudra hiç kullanmayanlardanım..badana yapmışım gibi oluyor üzüme sinir oluyorum..(çook evvelden bir iki denedim ıı ıhh bana göre değilmiş)
Ya bende makyaj yapmıyorum pek sık ama yaparsamda toz pudra kullanıyorum fondoten fln kullanmıyorum hiç...
Lisede ne makyaj yapardım ya :S Demekki bir dönemmiş sonra hevesimi aldım herhalde şimdi hiç duruyor malzemeler öyle... Müzeye koyucam :D
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.