
« önceki yazı Sigarayı da Süslemişler |
sonraki yazı » Plaj Çantası Yapımı |
Gauguin Taihiti'de yaşarken yapmış bu tabloyu.Adı:When will you marry?
Senin fikir çok iyi:)
kasnakta olması daha bir estetik yapmış ii fikir.aklını seveyim senin :DD
ozmelanj diyor ki;
Gauguin Taihiti'de yaşarken yapmış bu tabloyu.
melanjcığım benden önce davranmışsın ben de yazmaya girdimdi.
ne güzel fikir eline, aklına sağlık lilac
Müthiş güzel olmuş.Gogen in kendisi bile bu sunuşa bayılırdı.Hiç adamın alkına gelmiş midir,birgün Naylon denen birşey icat edilecek üzerine onun resimleri basılacak,insanlar tişörtlerinde pantolonlarında çantalarının üstünde onun resimlerini taşıyacaklar?İnsan ismi nerede en son kez anılırsa ancak o zaman ölürmüş.
ellerine sağlık lilacsmell harika bir fikir.ayrıca ressam için bilgi veren arkadaşlarada teşekkürler.
teşekkür ederim herkese,bilgilendirdiğiniz için de ayrıca :))) Yalnız bir daha o kitabevine gittiğim zaman, eserini basmışsınız neden ressamın adı yok diye soracağım, ayıp ama de mi? :))
çok beğendim ben de ellerine sağlık lilacsmell böle güzel poşetler neden benim elime geçmeski:(
fikir muthis.kirk yil dusunsem kasnaktan cerceve yapilacagi aklima gelmezdi.disari cikinca birkac boy alayim hemen,elimde bulunsun.cok begendim ellerinize saglik.
esinsel diyor ki;
fikir muthis.kirk yil dusunsem kasnaktan cerceve yapilacagi aklima gelmezdi.
Ha bak ne yalan söyleyeyim kasnaktan çerçeve yapma fikri bana ait değil,birçok yabancı sitede görüyordum ama naylonu kasnağa takmak benim fikrimdi işte :))
Özmelanj ablacım dikkatlice baktım yoktu :(
Çok teşekkür ederim Neduk abla :))
neduk diyor ki;
Müthiş güzel olmuş.Gogen in kendisi bile bu sunuşa bayılırdı.Hiç adamın alkına gelmiş midir,birgün Naylon denen birşey icat edilecek üzerine onun resimleri basılacak,insanlar tişörtlerinde pantolonlarında çantalarının üstünde onun resimlerini taşıyacaklar?İnsan ismi nerede en son kez anılırsa ancak o zaman ölürmüş.
bu sitenin sıkı takipçisiyim bu yetenekli bayan yapmış bu çerçeveleri,bayılıyorum yaptıklarına

pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.