Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "Ernst HAAS"

pillinetwork hesabınızla giriş yapın.
Tuttum

İğne Oyalı Dantel Kolye

  • BBaykus,
  • 21 Mayıs 2008 22:40
  • 4 yorum var
\

Kalmış dantel iplerini değerlendirmek için basit bir model. 6 adet daire şeklinde dantel motifini örüp birbirine ekledim. Her motifin ortasına birer iğne oyası diktim. Benzer modeller ve daha fazlası işte burada.

Spacer

Yorumlar

yasbabalik diyor ki;

harikasın canım benim

btugan diyor ki;

çok şık olmuş ellerine sağlık.

http://www.silsewciyim.blogcu.com
nokturn diyor ki;

link açılamadı bir türlü bakamadım iyice ama buradan hoş gözüküyor..ellerine sağlık ve hoşgeldin sen de baykuş:)

Tanrının Suskun Anıları Katına Bile Eriştiğinizde Birlikte Olcaksınız!..Boşluklar Bırakın Beraberliğinizde ki İlahi Alemin Rüzgarı Esip Dolanabilsin Aranızda!...H.Cibran
orgueli diyor ki;

hoşgeldin bbaykus, ben dün linke girdim ama yorum yazmayı unutmuşum diğer yaptıklarınada bayıldım harika olmuş eline sağlık:)

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

pilli ilan

Son Yorumlar

Arama

Çok Tutulanlar banner

RSS ve Pillikutu