Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "Birol Üzmez"

pillinetwork hesabınızla giriş yapın.
Tuttum

Hayır Hayır Bunlar Çiçek Değil, Peki Ne?

  • embir,
  • 29 Ağustos 2008 20:30
  • 5 yorum var
\

Efendim yine başlıyoruz. Bu fotoğrafta ne görüyorsunuz? Bir saksı ve çiçekler mi? Biraz daha dikkatli bakın lütfen. Asya koş gözlüğünü tak da öyle bak. Cevabınız hala bir saksı ve çiçekler ise lütfen ama lütfen içeri buyrun :))

Evet görüldüğü üzere bunlar kalem, üzerlerindeki süslerde saç tokalarından yapılmış. Nasıl fikir ama?

\

Spacer

« önceki yazı
Örgüden 3 Kılıf
sonraki yazı »
MİNYATÜR SANDALYE

Yorumlar

asyayaren diyor ki;
Asya koş gözlüğünü tak da öyle bak.

hıı taktım baktım yine anlamadım tabi.....
hatta yazının içine girmeden dedim embir nediyor:??
"bunlar ne bilin diyor" ama ne olduğunu söylemiyor basbaya çiçek işte dedim :DDDD
hatta ikinci resmi gördüm yine anlamadım .bunlar kalemmiş deyince çiçeğin sapına bakmak aklıma geldi:)))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
tutku34 diyor ki;

gerçektende çok ilginç dedim noluyo çiçekle saksı işte

ne baktın? farklı mı geldi?
embir diyor ki;

Ay bende baktım baktım nasıl yani neyle yapmışlar derken, yazıyı okuyunca anladım ne olduğunu :)) Hemen paylaşayım dedim. Benim meşhur bu bu nedir bu yazılarıma bir tane daha eklenmiş oldu :))

kondor diyor ki;

ben hemen anladım ama kopya çektim. konun içine girmeden etiketlerden baktım.he heh he.

İNSANIN ŞARTLARI, KARAKTERİDİR
embir diyor ki;

akıllı seni :))))

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

pilli ilan

Son Yorumlar

Arama

Çok Tutulanlar banner

RSS ve Pillikutu