Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "ricardo salamanca-salamagica"

pillinetwork hesabınızla giriş yapın.
Tuttum

Cep telefonu ödüllü marifet yarışması

  • shane,
  • 10 Kasım 2007 14:24
  • 62 yorum var

12 - 30 Kasım günleri arasında gönderilen, üzerinde "10marifet.org" yazısı bulunan en güzel işin sahibine bir Siemens SL75 cep telefonu veriyoruz. Çalışmanın boyutu, şekli, zorluk derecesi farketmiyor; yeter ki 10marifet konseptine uygun, el yapımı bir iş olsun.

Çalışmalarınızı her yazıda bir tane olacak şekilde gönderiyorsunuz. En çok beğendiğiniz işlerin yer aldığı yazıları "tutarak" oyluyorsunuz.* 7 Aralık sonuna kadar en çok tutulan yazının sahibi ödülü kazanıyor.

Eğer eşitlik durumu söz konusu olursa, süreyi 3 gün daha uzatacağız. Yine eşitlik bozulmazsa aynı şekilde devam edeceğiz.

*Hatırlatma: Tutma işlemi yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklayarak yapılıyor.

Spacer

Yorumlar

NLPMaster diyor ki;

Güzel bir kampanya olmuş değil mi arkadaşlar?
İnşallah çok güzel çalışmalar çıkar!
Hadi bakalım daha ne duruyorsunuz ki...

sesiber diyor ki;

böyle bir yarışmada hediye edilecek 2-3 dergi için herkes tanıdığının üye olmasını sağlamış ve sitede o gece üye patlaması yaşanmıştı. çok saçma sonuçlar çıkmıştyı ortaya. bakalım burada işleyiş nasıl olacak. herkese kolay gelsin.

uzay1 diyor ki;

insallah yetiştirebilirsem bende katılırım :)

www.uzay.deviantart.com/gallery
saatoniki diyor ki;

pek heyecan yaptım...kafam karıştı..sesiber de saolsun kafamı iyice karıştırdı..şimdi benim de bi sualim olacak..diyelimki yaptığım çalışmayı ancak 29 kasım da gönderdim.bu durumda, olay "tutma" ile yol alacağından dolayı oy alabilmek için sadece bir günüm olmuş olacak..çalışmayı erken gönderenin şansı daha da artıyor sanırım..tabi shane daha ii bilir siteye bakanların sayısını...bu bakımdan aklıma şöyle bir öneri geldi..30 kasıma kadar gönderilen çalışmaların sonuna yarışma ibaresi eklensin, oylama aralık 15 e kadar uzatılsın veya yılbaşı da olabilir, 30 kasımdan sonra gönderilen çalışmalar yarışmaya dahil edilmesin..gibi gibi..bilemiyorum ..öneri işte..zaten kafam karışık ne yapıcaz ne göndericez...? örgü bilsem bi cillop kazak örerim 2 günde, veya kırkyama yapıcak vakit olsa onu yapardım veya fimo ile haşırneşir olsam .......hımm fimo...evet evet...

kondor diyor ki;

al bende o kadar saat12 bi helecan, bi helecan...eğlence çıktı ..çıktıda gel katılma şimdi, katılda gel de konu bul uy uy uy...shane vallahi ii olmuş ne diyeyim..ellerinize sağlık

SICAK SİMİT VE BEYAZ PEYNİR
uzay1 diyor ki;

bakalım neler döktürceksiniz hatunlar kolay gelsin.. saatoniki mantıklı yazmışsın..

www.uzay.deviantart.com/gallery
shane diyor ki;

saatoniki, iyi ki hatırlattınız, aslında ben de o şekilde düşünmüştüm. o zaman şöyle yapalım, bitişinden bir hafta sonrasına kadar da tutma süresi olsun. şimdi bu şekilde yazıda değişiklik yapayım. teşekkür ederim. herkesin şimdiden eline sağlık.

sesiber diyor ki;

Bir öneri de benden. Gönderilen yazılar biriktirilip aynı anda siteye eklensin ve belirli bir zaman dilimi içinde mesela 24 saat içinde oylansın.
12cim kesinlikle fimo dene. Benimkiler hazır. Geçen hafta yapmıştım. Onları yollayacağım.

shane diyor ki;

teşekkürler öneri için sesiber, bir anda birikme olmasın, daha renkli olur zaman yayıldıkça diye düşündüm. yazılarınıza "yarışma" etiketini de eklerseniz konu daha bir derli toplu olur, aranınca kolay bulunur. bir de katılacak işlerin üzerinde mutlaka 10marifet.org yazısı bulunması gerektiğini hatırlatayım. sabırsızlıkla bekliyorum.

ben de cok eglenicigim...

cocuklacocuk diyor ki;

Sevgili shane,
yarışma fikri çok güzel, çok yaratıcı işler çıkacak eminiz. Bizim,"10 marifet.org" yazısına takıldı aklımız,
10 marifet .org yazısı;
- fotoğraflara yazdığımız şekilde mi olacak ( buna pek ihtimal vermiyoruz aslında)
- ürünün bir tarafında etiket şeklinde mi olacak ya da olursa kabul mu?
-10 marifet org yazısı asıl tema mı olacak.?
bizi bilgilendirirseniz seviniriz .

shane diyor ki;

yazının ürünün kendisinde olmasını bekliyoruz. şu ve şu çalışmalar buna örnek olabilir. mesela ikincisi aslında etiket gibi ama bir yandan da işe çok güzel entegre olmuş. öylesine bir kağıda 10marifet.org yazıp zorlama iliştirilmiş hissi vermedikçe bence kabul. bir atkının üzerinde yazabilir, bir işleme olabilir belki, fimo ile yapılan işler üzerine yazılabilir, bir resim, boncuk işleme... hepsi olabilir. asıl tema olması şart değil; yazı çalışmanın merkezi de olabilir, daha küçük de ele alınabilir ama ele, göze gelir olsun ki o şekilde değerlendirebilelim.

cocuklacocuk diyor ki;

örnekler çok açıklayıcı , teşekkürler.

sesiber diyor ki;

Herkes harıl harıl çalışıyor herhalde. Kimseden tık yok.

saatoniki diyor ki;

ben hindi gibi düşünüyom valla diğerlerini bilemem..çok sıkıntı verdi bu yarışma olayı..daha naapıcama karar veremedim, kaldı ki daha bi de onu hayata geçiricez..oy sağdan soldan geldiler yine.
nette karşıma şööle iyi bi fikir de çıkmıyo aksi gibi..

uzay1 diyor ki;

bende aynı kararsızlıktan bunalım oldum :s

www.uzay.deviantart.com/gallery
sesiber diyor ki;

Ana tema 10 marifet olunca yeni birşeyler yapmak lazım dedim ve dün başladım ve bugün bitirdim. Gidip gelip seviyorum cicimi. (çok sevindirik smiley)
Sadece bir projeyle mi katılabiliyoruz sevgili editörcüğüm?

saatoniki diyor ki;

hay allah ya..ne zaman düşündün de bitirdin yaa..gönder de ben de fikir çalayım.)
istediğiniz kadar proce ile katılabilirsiniz sayın sesiber..ayrı ayrı yollamak koşulu ile tabii..(yardımcı - nöbetçi editör saat12..)

uzay1 diyor ki;

saatoniki de editör olsun :P

www.uzay.deviantart.com/gallery
sesiber diyor ki;

Evet evet editör olsun da yarışmaya katılamasın.
Şaka bir yana fimoyla çalış derim ben. Hem denemiş olursun. Hazır fimoları da stoklamışsın.
Maksat eğlenmek, yarışma bahane. Telefonumuz da var çok şükür. Ama ben severim bu tür aktiviteleri. Yarışma denildi mi dinkkk! bütün ampullerim yanıyor. Şu an benim forumda da bir ödüllü ödev-yarışma sürüyor. Jüri olmaktansa yarışmacı olmayı tercih ederim ama ödülü ben vereceğim için heyecanlı olmuyor.
Burada beni en çok zorlayan 10 marifet temalı oluşu oldu. Nasıl yapıp ta temayı yaptığım işe yerleştireyim konusunda zorlandım.
Sonuçta ben yaptığımı editörüme hediye olarak yollayacağım. (Bu kısım rüşvet olarak algılanmasın :)) Çünkü bu şeyi her gören "bu ne demek -ne alaka" diye soruyor. Bari alakalı birilerine gitsin)
Bu arada destan yazmışım yahu...

shane diyor ki;

@sesiber, daha görmeden elinize sağlık, merakla bekliyorum. saatoniki'nin de dediği gibi ayrı ayrı istediğiniz kadar parça ile katılabilirsiniz.

sesiber diyor ki;

Ben teşekkür ederim efenim, bizi böyle bir heyecana boğduğunuz için.

kolsen diyor ki;

ANA BUGÜNLERDE DAHA SIK GİRMEK GEREKECEK ANLAŞILDI MARİFETE .KEŞKE KATILABİLSEM HEDİYESİDE SÜPERMİŞ AMA NE YAZIK SAĞLIK SORUNLARIMLA MÜCADELEM VAR BUGÜNLERDE NEYSE GİRECEK OLAN ARKADAŞLARI DESTEKLEMEKTE BİRŞEYDİR DEĞİL Mİ?

Gamy diyor ki;

Daha yarışma ile ilgili işler gelmedi sanırım
Üzerlerinde 1omarifet yazacak anladığım kadarıyla.
Oyları biz vereceğiz. Değil mi?
İşler geldikçe eklenecek.
Gerçi soracağım sorunun cevabını üstte gördüm gibi.
İşlerin hepsi gelince mi yayınlayacaksınız. Ve bizlerde diyelim 10 proje geldi bunlara oy vereceğiz.
Kaç oy hakkımız var?

www.fimo.web.tr Fimo ile harikalar yaratalım.
venich diyor ki;

Oy hakkı tek olur bence

sesiber diyor ki;

Gamzeciğim oy verme işlemi "tuttum" şeklinde olacak sanırım. Dolayısıyla bir kez tutabiliyoruz.

Gamy diyor ki;

sanırım oyu bir kez kullanabileceğiz. Bir kişiye evet ama diyelim ki 10 iş geldi 10unada verebilecek miyiz?
Böyle olmamalı bence.
Bir oy hakkımız olup, iyi düşünüp ona göre vermeliyiz.
Yani tuttumlar görüneceği için orda da bir garip durum olabilir.
Nasıl en çok tutulanları görebiliyoruz. Bunun gibi.
12-30 kasım arasında önce gelecekle son gelecek arasında da haksızlık olabilir.
Çok mu ayrıntıya girdim.

www.fimo.web.tr Fimo ile harikalar yaratalım.
sesiber diyor ki;

İşte bunu ben de düşündüm. Bu nedenle belirli saatte oylama yapılmasını önerdim. Editörümüz daha iyi bilir tabii ki, bizimkisi fikir.

absynthe diyor ki;

hmm, o zaman ben de himen çabucak bitireyim atkımı, onmarifet etiketledim mi tamamdır =)

ayrıca istediğimizi tutsak, bir sınırlama olmasa daha güzel olur, yarışma sitenin işleyişine entegre olur gibime geldi.. nasıl olsa tek yazıyı iki defa tutma imkanımız yok.. birden fazla yazı tutmak da haksızlık olmaz diye düşündüm.

freedom is just another word for nothing left to lose..
sesiber diyor ki;

Benimki de tamamen bitti, fotosunu çekmedim henüz, bir tane daha yapsam mı diyorum. Hergün göre göre bıktım, güzel gelmemeye başladı çünkü...

shane diyor ki;

yazılar geldikçe yayına alacağım. şu ana kadar bir tane geldi. bir yazıyı bir kez tutabiliyoruz ve oy verme işlemini de "tutarak" yapıyoruz, istediğimiz kadar oy verebiliriz diye düşündük. sonuçta birden fazla işi çok beğenebilirsiniz. ama muhakkak bazı işleri tutan kişi daha fazla olacaktır. ola ki bir şekilde eşitlik olursa o zaman zaten süreyi uzatıyoruz.

sesiber diyor ki;

bu nedenle mi yarışma düzenlediniz? Tam bir yıl olmuş 1omarifet açılalı :)

shane diyor ki;

denk getirmeye çalışmadım değil :) dikkat çektiğiniz için teşekkürler. kutlu olsun hepimize...

Eda Suner diyor ki;

Sevgili Sefa'nın bu yazısı üzerine buradan da teşekkür etmek istedim . http://www.10marifet.org/yazi/marifet-yarismasina-gel-eda

Yine ben arkadaşlar dikkat etmeden geçtim gibi oldu. Aslında kusura bakmayın aklım hastalarda iki eve birden koşuyorumda bu aralar. Layık görmen büyük incelik Sefa'cım ne mutlu bana izninle yarışmayı duyurmak isterim sanırım sen de değinmişsin sorun olmaz herhalde. Daha önce de 10 Marifet'e ve Sefa'ya teşekkürler diye 3 yazı olarak yazmıştım sorun omamıştı diye anımsıyorum. Belki vakti olan ülkemizin yaratıcı hanımları kolları sıvar. Hepinize bol şans. Huzur sağlık kapısınızdan eksik olmasın.

Sevgi, aşk,sanat,huzur daima yakanıza yapışsın. ♥♥♥ www.edasuner.com ♥♥♥
shane diyor ki;

Geçmiş olsun Eda hanım. Yarışmayı duyurmak bana kalırsa çok iyi fikir, teşekkür ederiz.

ganeja diyor ki;

selam ben yeni üye oldum ve ürünümün resmini nasıl ekleyeceğimi yarışmaya nasıl katılacağımı bir türlü sayfada bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.

sefa97 diyor ki;

birazdan ilkyardım gelecek merak etmeyin.

SeBeCa
saatoniki diyor ki;

hemen olalım efendim..avatarda saat olduğu için öncelik veriyorum size.. hoşgeldiniz öncelikle..
efendim yarışmaya katılmak için öncelikle bi eser vucuda getiriyorsunuz..onu bir güzel fotoğraflıyorsunuz..sonra 10marifet sitesine girip sayfa açılınca sol üste çengelli iğne altında yazı yolla var.ona tıklayın..
açılan bölüme çalışmanız hakkında yazınızı yazın..fotoğraf eklemek için de yazı yazdığın bölümün hemen üst tarafında imaj ekle butonu var oraya basın ..nereden yükeleyecenizi soracak ..bilgisayarım deyin ve ardından gözata basın ve ilgili fotoyu seçin..göndere basın ...bi pil resmi çıkıcak pil resmi kaybolunca foto yüklenmiş demektir..emin olmak için yazı yazdığınız yerin hemen üzerinde önizleme var..ona basın ve son durumu görün.herşey tmm ise
etiketlerinizi ve başlığınızı ilgli bölümlere girin ve gönder deyin..kolay gelsin ..hayırlı olsun ..buyrun limon kolonyası tekrar hoşgeldiniz..

sefa97 diyor ki;

ben demiştim:)))))))))))))
he he!

SeBeCa
ganeja diyor ki;

saatoniki çok teşekkür ederim. :))

saatoniki diyor ki;

bişiy diil efenim ne demek:)
sayın sefa97 sizi de tv programında organizatör müdür olarak görmek isteriz..hem sizin abla ünlü bir tv ci idi galiba di mi? gelicek yardım diyene kadar yardım etse idniz ya..hay allah..ne ise afiyette kalınız..

sefa97 diyor ki;

ben haddimi bilirim, sen varken bana düşmez yardım etmek:) bu sitenin shane den sonra ki editörü sensin benim için s12cim. ben editörlerimin önüne asla geçmem. saygılar:)

SeBeCa
zuzu24 diyor ki;

bende yarışma için bişeyler hazırladım ama tasarımımı nasıl göndericem bilemedim..bilen birisi çözümü benimle paylaşırsa çok sevinirim

shane diyor ki;

zuzu24, hoşgeldiniz. bakın birkaç yorum yukarıda sevgili saatoniki'nin uzun bir açıklaması var, o kadar iyi anlatmış ki size muhakkak yardımcı olacaktır. bir ihtimal takıldığınız yer olursa bana mesaj atabilirsiniz. çalışmanızı bekliyoruz.

zuzu24 diyor ki;

çok kolaymış çok teşekkürler..sevgili shane saat onikinin yazısını farketmemişim dikkatsizliğimi bağışlayın..gülücüklerrr:)

shane diyor ki;

rica ederim ne demek, acemilik, olur o kadar :)

uyuyang diyor ki;

ama neden benim sınavlarıma denk geldi bu yarışma yaklaşık 3 haftadır internete bile giremiyordum şimdi de bir alışma aşaması yaşıyorum. sanırım saat 12 nin yaptığı eser bnim gözümde şimdilik 1. liği hakedioyr. diğerleri de çok güzel ama saat 12 seni bu güzel çalışmandan dolayı tebrik ediyorum. gerçekten de çok hoş bir çalışma olmuş.

saatoniki diyor ki;

uyuyang teşekkür ederim.ben seni hafife transfer oldun diye biliyodum,oralarda gördüm diye hatırlıyorum ama demek sınavlar var imiş..:) yarışma için daha 2,5 gün var..benim çalışma 2,5 gün sürmüştü ki ben gerçekten bir şey yapmaya çalışırken zorlanıyorum..yetenekli eller 2 saatte bir çalışma çıkarır ortaya.:)

shane diyor ki;

yarışmaya katılan işlerin gözden kaçmamasını sağlamak ve hepsini derli toplu bir şekilde arama yapmadan görebilmek için, sağ üstteki yarışma duyuru banner'ının altına yarışma etiketli yazıların toplandığı bir link ekliyoruz.

sefa97 diyor ki;

shane;
çok iyi düşünmüşsünüz..
ellerinize sağlık..

SeBeCa
shane diyor ki;

rica ederiz. aslında birkaç kişinin önerisi üzerine yaptık, onlara da teşekkürler.

uyuyang diyor ki;

saat 12 hafifte de zaman zaman yazı yazıyor ve yorum yapıyorum ama 10 marifet şu ana kadar pillide en zevk aldığım site... evet sınavlarım vardı o yüzden bir süre ayrı kaldım. döndüğümde de bir dünya iş beni bekliyordu. o yüzden de şu an için ayıracak vaktim yok ne diyelim bir daha ki yarışmaya aslında kafamda bir iş bile vardı ama yetiştirebilir miyim bilmiyorum.

zeliss diyor ki;

çok eğlenceli bir yer burası
çok hoşuma gitti benim buradan çıkmak bile istemiyorum
herkese bol şanş

http://zelis.blogcu.com
hozer33 diyor ki;

yarışmacı arkadaşlara başarılar.

söz ola kese dola söz ola kelle vura
shane diyor ki;

veeee kazanan belli oldu: saatoniki, ilk ödüllü yarışmamızın kazananı olarak 10marifet tarihine geçti :) tebrik ediyoruz. telefonunuzu hafta başında hemen kargoya vereceğiz. güle güle kullanın.

ColorDesign diyor ki;

Tebrikler saatoniki

uzay1 diyor ki;

tebrikler saaat12

www.uzay.deviantart.com/gallery
saatoniki diyor ki;

tarihe geçmek çok zevkli bişeymiş tüm arkadaşlara tavsiye ederim..gerekirse emrederim tarihe geçin diye.:).aslında utandığımdan dolayı bişey de yazamıyom...herkeslere teşekkürler ederim..telefon da telefonu olmayan birisine gidicek..(o zavallıyı da ortak edelim iletişim dünyamıza..) 10 yıldır almamak için direniyodu halbuki..sevinir heralde..

alonenes diyor ki;

tebrikler s12...

kondor diyor ki;

cep telefonu kullanmamak bence bu devirde zavallılık değil akıllılık ama nafile artık herkezde var.Saat12 ödünü hediye ediyorsun demek; buda güzel hadi senide canı gönülden tebrik edeyim..

SICAK SİMİT VE BEYAZ PEYNİR
nokturn diyor ki;

tebrik ederim saatonikiii.....

Tanrının Suskun Anıları Katına Bile Eriştiğinizde Birlikte Olcaksınız!..Boşluklar Bırakın Beraberliğinizde ki İlahi Alemin Rüzgarı Esip Dolanabilsin Aranızda!...H.Cibran
nalana diyor ki;

saat12ciğim geciktim tebrikte.Ama bu birincilik sürpriz değildi.Hep güzelliklere dokunsun ellerin.Tekrar ellerine sağlık ve sahibi gülegüle kullansın. Medeniyetin her ögesi gibi cep tlf.da kullananın bilincine göre faydalı ya da zararlı.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

Son Yorumlar

pilli ilan

Arama

Çok Tutulanlar banner

RSS ve Pillikutu