« önceki yazı Gravür-minyatür sanatı |
sonraki yazı » Bir Kavanoz Mum |
Çok başarılı.
Bu tarz çantalardan annecimmde yapmış zamanında sanırım benimkikilerin bi 40 senesi var.Annem akşam sanat okulunda yapmış bunlardan bende hala kullanırım.
embir diyor ki;nasıl denirdi evladiyelik mi? işte öyle olmuşlar, annenizin eline sağlık
Eh herhalde çektiğimiz biryerler olacak hepimizin.Annemin tırnağı kadar olsam daha ne isterim.
Yaa ben de el işi yapıyorum diye geçiniyorum.Bilseydim birgün böyle bir teknoloji patlaması olacak,bana giydirdiği elbiselerin(ki her hafta bir tane diker hafta sonunda giydirirdi),yaptığı çantaların,işlediği kemerlerin,kazakların herşeyin herşeyin resmini çekip saklardım.Şimdi o alzheimmer ne yapmış,nasıl yapmış hepsini unuttu.Annelerinizin kıymetini bilin.Yaşıyorlarsa çok çok öpün ve şımartın.Şimdi anneciğimin en mutlu olduğu anları benim onu öpüp sevdiğim anlar.
Neduk, evcek marifetlisiniz maşallah. Bu nakış, örgü işerinden hiç anlamam. Becerebilenlere, hele bir de zevkli işlere bayılıyorum. Annenizin de sizin de ellerinize sağlık. Geçmiş olsun. Alzhimer için geçen gün Saraçoğlu hoca bişey söylemişti, ama aklımda kalmaz ki :(
eserler harika... değerli anneniz için üzüldüm... ona da bakanlara da sabır dilerim.
Sağolun arkadaşlar.Elbirliği gönül birliği ile bakıyoruz.Her an mutlu ve memnun olması için elimizden geleni yapıyoruz.
muhteşem hepsi ellerine sağlık annenizin..rahatsızlığını okuyunca çok üzüldüm...ellerinden öpüyoruz
Ya Neduk çatlattınız beni bu gece...Ailecek böyle bi marifet naapar? 20 marifet.Annenizinde ellerinden öptüm buradan.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.