2011 Ödüllü Yeni Yıl Yarışması

-

Değerli 10marifet severler,

Yaklaşık bir yıllık aradan sonra nihayet yine ödüllü bir yarışma ile karşınızdayız. Hazır yeni bir yıla giriyorken temamızı da duruma uygun seçelim istedik ve “yılbaşı” olarak belirledik. Daha önceki yarışmalarda olduğu gibi teknik serbest olmak üzere, istediğiniz kadar çalışmanız ile yarışmamıza katılabilirsiniz.

Yazısı en çok tutulan ilk yarışmacımız, sponsorumuz hobimeydan‘dan 200 TL, ikinci yarışmacı 150 TL, üçüncü ise 100 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Yazısı en çok tutulan ilk 10 yarışmacımız da Hobi Meydan Dergisi‘nin son 5 sayısını elde edecek.Yarışmaya 23 Aralık – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında gönderilen çalışmalar dahil olacak. Oylama ise 8 Ocak 2012 gece yarısına kadar sürecek. Eğer bir eşitlik olursa, eşitlik bozulana kadar oylama 1’er günlük uzatmalar ile devam edecek.
Yarışma için gönderdiğiniz yazılara mutlaka “2011 yeni yıl yarışması” etiketini eklemelisiniz.
Tutma işleminin yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklanarak yapıldığını hatırlatıp son bir ekleme yapalım; “adil” bir yarışma olması için bir kişinin oyunu değerlendirmeye alırken, 10marifet’te 3 ya da daha fazla yazısı olmasına dikkat edeceğiz. İstediğiniz kadar işe oy vermekte serbestsiniz.
Herkese iyi eğlenceler, bol şans!

52 yorum gelmiş

  1. narcicegi borulce[pilli_silinen_hesap]

    Biz de katilmak istiyoruz börülceyle..;) insallah yetistiririz..

  2. Avatar photo

    yeni konular da olacak yakınlarda, evet. şu an önümüz yılbaşı olunca yine o şekilde denk geldi. gelecek işleri yine merakla bekliyoruz.

  3. Avatar photo

    yarışmalara sıklık vermek niyetindeyiz! bakalım neler gelecek, her zaman çok güzel işler yollanıyor ve bizim için zevk oluyor incelemek.

  4. Avatar photo

    sevgili shane bir fikrim var:) yeni yarışmalar yapma niyetinde olduğunuzu söylemişsiniz.mesela konu değil de malzemeye göre yarışsak nasıl olur.belli malzemeler olsun herkes aynı malzemeleri kullanarak bişeyler yapsın olmaz mı:))fikir sadece benimki:))

  5. Avatar photo

    sevgili alonenes, kesinlikle katılıyorum. tabii ki malzeme odaklı yarışma konusu da belirleyebiliriz. bu yarışmamız bitsin, sık sık yenisini düzenlemek için uğraşacağız zaten.malzeme önerileriniz nelerdir mesela? :)

  6. Avatar photo

    keçe olabilir mesela,cd olabilir,kumaş,boncuk,fimo,folyo,örgü ipi…vsbunlar şimdilik aklıma gelenler çoğaltılabilir diye düşünüyorum

  7. Avatar photo

    bende bu yarışmalara katılmayı çok isterim hatta şimdiki yarışma için hazırladığım bir kartı paylaştım bile. yıllardır 10marifeti takip ediyordum (her zaman aynı sıklıkta bakamasam da) ama bu yarışma yıllar sonra siteye üye olmama ve artık hazırladıklarımı paylaşmama vesile oldu. ben de bu yarışmaların devamının gelmesini istiyorum ve heyecanla bekliyorum :)) bir de malzeme bazlı yarışmalar için karton önerebilirim, en çok kullandığım malzeme bu :)

  8. ssserpil[pilli_silinen_hesap]

    malzeme örgü olsa cok degısık urunler cıkartırızz:))

  9. ssserpil[pilli_silinen_hesap]

    yaa shane ,şimdi benım kızım esım ve ablam uye oldu buraya benım icin onlar sayılmayacakmı yaaa:((((

  10. Avatar photo

    yaa shane ,şimdi benım kızım esım ve ablam uye oldu buraya benım icin onlar sayılmayacakmı yaaa:((((

  11. ssserpil[pilli_silinen_hesap]

    onlar zaten benım aılem olduklarınıda belırttıler yorumlarında :)))

  12. Avatar photo

    malzeme önerileri için çok teşekkürler. çok faydası oluyor.üye oylarının sayılması için oy verenlerin yarışma başlangıç gününe kadar en az 3 yazılarının yayınlanmış olması gerek. bunu bir kez daha dikkate sunalım.sevgiler…

  13. Avatar photo

    Ne heyecanı cherry.. Körler sağırlar bırbırını agırlar hesabı. Birinci belli. Her zaman olduğu gibi. Kaçtır bu yarişmalara katılıyorum sitede kimseyi tanımadığım için tutan olmuyor… yine ayni şey oldu. tepki vermek için kendımı kendım tuttum… bir daha da katılmam.

  14. Avatar photo

    sevgili mini örnek evet körler sağırlar bile bir iletişim kurup anlaşabiliyorlar haklısınız..hiç tanınmayan birinin yarışmaya girip kaç kişinin tuttuğunu gördünüz mü peki? yada siz kaç kişiyi bu yarışma için tuttunuz?

  15. Avatar photo

    sevgili mavi sofra iletişim kurmak güzel de hiç tanınmayan birinin tutulduğunu hiç görmedim. biraz haksızlık olmuyor mu sizce de.Prensip olarak bu tür yarışmalarda. son güne kadar bekler yarışmaya katılan işlerin hepsini inceler ve beğendiğim 3 ürüne oy veririr. Oy vereceğim ürünü seçerken de belirli krıterlerim vardır. Emek, yaratıcılık ve görsellik benim önem sıralamadır. bu kez son güne kadar beklemedim ama.Benim kaç kişiyi tuttuğuma gelince bunu yazmadan önce baksaydınız yarışmaya katılan işlerin çoğunu tuttuğumu görürdünüz. Sizin aksinize ilk 10 a giren işlerden benim krıterlerime uyan birine oy verdim. Bence keçeden 2 tane kalp kesmektense dantelle çalışmak çok daha emek ister çünkü. İlk 10 un dışında kalan tüm işlere de oy verdiğimi görebilirsiniz.

  16. Avatar photo

    önemli olan beğendiğimiz işemi oy vermek yoksa ilk onun dışında kalanlaramı, tabiki beğendiğimiz işlere oy veriyoruz ama arkadaşlarımızı daha içten daha gönülden destekliyoruzayrıca iki kalp kesmiş dediğiniz insanlar buraya yüzlerce yazı gönderip binlerce yorum yazmış insanlar anlayacağınız zamanında üyelerin gönlünü fetedip o oyları o zamanlardan garantiye almış insanlar.benim için bu sitenin yarışmadaki körleri aslı, alonenes, ozra ve anekzura dır sağırları siz tahmin edebilirsiniz.

  17. Avatar photo

    Ben de katılıyorum size. Bu tür yarışmalarda oylama biraz adaletsiz oluyor. Tadı tuzu diyelim diyeceğim ama “yarışma” nın bir anlamı kalmıyor hal böyle olunca. Bakın profesyonel yarışmalarda “deneyimli,kemikleşmiş” kişileri yarışmacı olarak almazlar. çünkü çevreleri vardır, çünkü yarışma geçmişleri vardır ve çünkü en çok oyu “tanındıkları için” onlar alırlar. Burası gerçekten hoş bir paylaşım sitesi, “dur benim şu kadınla çok muhabbet imvar, oyumu ona vereyim” gibi bir mahalle sitesi değil, oyların “kişiye” değil “çalışmaya” verilmesi gerek ama hangi sistemi getirirseniz getirin, yarışmacılar tanıdıklarından “destek” istemenin bir yolunu bulacaklardır. Oylama sistemi tamamen kaldırılır, yarışmaya katılan işler bir sanatçının bir jürinin beğenisine sunulursa ancak belki o zaman adaletli bir yarışma olur. Çünkü bir jüri, sadece “tanıdığı” için seçim yapmaz, o sorumluluğu almaz. en azından katılımcıların oyladığı bir seçim sisteminden daha adil olacaktır. Yarışmaya katılan, emek veren herkes bir sanatçı, bir yaratım gücü var, bunu da unutmayalım.

  18. Avatar photo

    evet bu tür yarışmalarda tanıdık devreye giriyor inkar edilemez..ama zaten bu yarışmalar maksat muhabbet olsun diye oluyor bu sitede bence..iletişim olsun diye..yanlışım varsa düzeltin lütfen..ben de kendi yazıma baktım(ha bu arada reklam olsun…Kardan adam şans dağıtıyor isimli yazı:)) 7 kişi varmış beni tanıyan:)üzmeyelim canımızı tatlı bir yarışma yeterki hileler olmasın…

  19. Avatar photo

    kanka 3 onlar iyi yapıyor da bızler kötü mü yapıyoruz. Bu arada ‘ne desem beğenirsin’ bir blog adı. Bu blogun 7 ortak sahibi var. Bil bakalım kim bunlar…. :)))

  20. Avatar photo

    kanka03, sizin gibi değerbilen insanları görmek çok hoş:)Mine Hanım size gelince, ben 10 marifetten tanıyorum sizi, ama size oy vermedim, neden acaba??? Yaptığınız şapkayı fazlasıyla uyduruk bulmuş olabilir miyim, ya da emeğin yok denecek kadar az olduğu, ya da her türlü seyyar satıcıda yılbaşı arifesinde rastlayacağımız ucuz örneklere benzetmiş olabilir miyim acaba? Nedesemi bu kadar eleştirip 7 kişiden oluştuğunu bilecek kadar bizi yakından takip ettiğiniz için de ayrıca teşekkürler. Çünkü çok sıkı takipçilerimiz bile bunun farkında değiller. Bir de durduk yerde niye etrafa çamur sıçratıp sataştınız anlamadım, bakın artık herkes sizi tanıyor, ne mutlu size.Umarım bundan sonra oylarınız artar da birinci olursunuz. Bu arada lütfen kendinizi daha fazla yormayın, beklediğiniz kişi tenezzül edip size cevap vermeyecek!!!

  21. Avatar photo

    ooo bensiz ağırlama mı olur pardon sağırlığımdan duymamışım bunca şeyi :)) Gelelim mevzuya;Bu yarışmayı düzenleyen sevgili site sahiplerimiz zaten eskilerin çevresini ve oy oranını etkileyeceğini pek ala idrak edebilecek insanlar. Dolayısıyla bu gereksiz çamur içinde çırpınmalar oldukça saçma geldi bana. Bahar hanımın her harfine katılıyorum. E katılırım tabi biz körler sağırlarız birbirimizi de peeek güzel ağırlarız. Sevgi, SAYGI doluyuz. Çoookta memnunuz dimi canlar. Ne deseler, ne yapsalar beğeneceğimiz arkadaşlarımız sayesinde isim yaptınız tebrikler.

  22. Avatar photo

    sevgili arkadaşlar,haksız yere ablasını,kardeşini,üye yapıp öne fırlayan arkadaş elendi zaten,artık ne farkeder içimizden birinin kazanması,hepimiz emek verip uğraştık,en önemlisi burada bir dostluk kurduk,ben kazanan arkadaşı içtenlikle kutlayacağım,hem yeni yeni arkadaşlar edindik burada,lütfen tadımızı kaçırmayalım,hepinize sevgiler.

  23. Avatar photo

    mine hanım,bahara sonsuz katılıyorum,sizin yarışma işinizi gördüğümde,bu şapkanın ne özelliği ne emeği var demiştim,ama şuan lider olan Aslımın yaptığı işi kolay sanıyorsunuz ama değil,lütfen elinize malzemelerinizi alın ve iple sarmaya çalışın,becerebilecek misiniz :) aslım gayet iyi başardı ve birinciliği hakediyor diye düşünüyorum,ben kendi adıma sadece Aslımavi nin işine oy vermedim,hiç tanımadığım insanların işine de oy verdim ,çünkü gerçekten beğendim :) Ekstra kör de sağırda olmaya razıyım,çünkü arkadaşım tanıdığım :) onları tanıyorum ve şanslıyım..Desteğimde hiç bitmeyecek :)

  24. Avatar photo

    oooooo ben nerdeyım siz nerdesiniz. Ben doğru bulduğum fikrimi söyledim.Gereksiz konuşmalar bunlar. Kişiselleştirmenin ne anlamı var. Üstelik bir köpek şapkası yapmak daha zor demedim. Dantelden yılbaşı ağaç süsü yapmak daha çok emek ister dedim. Okumamışsınız sanırım.Sizin o hadsizce aşağıladığınız şapkadan 150 tane sipariş aldım. Ki bu yarışmanın ödülünün 3 katı bir meblağ. Yani anlayacağınız ödül değil sorun. Yarışma ödülsüz olsa da yine ayni tepkiyi gösterirdim..Kapı süsünde emek yok demiyorum. Benzerini bende yaptım. Siz söylemeden eklemiştim onaylanınca altına yorum yaparsınız inşallah… Sizde benım şapkamın benzerinden yaparsanız çok sevinirim. O emeksiz dediğiniz şapkayı bir köpeğin başında nasıl oturtacaksınız merak ediyorum.Ben burda sessiz çoğunluğun sesi oldum. Kendim için değildi çabam. Anlatamadım…Kimden cevap beklediğimi sanıyorsunuz. Anlamadım. Ortada bariz bir haksızlık var bunun müsebilleri de zaten cevap verme hakkını kullanıp hakaretlerini yağdırıyorlar.Bu arada maalesef NE DESEM blogunuzdan haberim bile yoktu sitemimi yazıncaya kadar. Haksızlığın farkında olan marifetçilerden aldığım çok sayıda özel mail sayesinde keşfettim. :) Takipçiniz değildim ancak blogunuzu çok beğendim. Hepinizi tek tek tebrik ederim. Bundan sonra takipçiniz olacağıma emin olabilirsiniz.İsim yapma konusuna gelince çok komik buldum. Yeni değilim bu sitede. Beni o beğenmediğiniz aşağıladığınız işlerimden bir çok kişi tanıyor artı tanınsam ne olur tanınmasam ne olur. Bir el işleri atölyem var. Çalışıyorum. Vaktimi hoş sohbetlerle harcayamıyorum mallesef. Beğendiğim işleri sadece tutuyorum. Yorum yapmaya çoğu zaman vaktim olmuyor.Beni anlamadınız aslında . Tabii ki tanıdıklarınıza oy vereceksiniz. Bende ayni şeyi yapardım bu gayet doğal. Burada isyan ettirten olay sistemin yanlış olması. Tarafsız bir jürinin oylama yapması çok daha adil olurdu görüşündeyim. Bunu da sonuna kadar savunacağım. Siz her ne kadar çamur içinde debelenmek diye yorumlasanız bile…

  25. Avatar photo

    O sessiz çoğunluk kimse nedense burda pek göremedik, özel mail atmaları da sizin lafınız, bizim gördüğümüz bişey yok. 10 marifete teşekkürler ki, nedesemi kurduğumuzkardeşlerimizle tanışma fırsatı yarattı. İşte uzun zaman burdasınız ama hala çıkıp ben tanınmıyorum diyosunuz. Siz yarışmayı falan boşverin, bunlar basit mevzular bence siz bunca zaman sen azından sağır ya da kör bir dost edinemediğinize üzülün, bu çok daha önemli. Köpeğim var, şapkası da var ayrıca, giydirmek de son derece basit, işten bahsederken bu defa köpeğin başına şapkayı geçirmenin zorluğundan bahsediyosunuz. Mine Hanım ne gerek vardı Allah aşkına.

  26. Avatar photo

    Ben sitenin en yeni üyelerindenim. Birdenbire kendimi bir tartışmanın içinde buldum :) 10marifet.org çok hoş çok güzel de, yaptığı yarışmalar pek tatmin edici sonuçlar verememiş. Bir aday oturmuş günlerce belki aylarca uğraşmış bir tasarım yapmış, üstelik gayet orjinal bir tasarım yapmış. Diğeri artık görmekten bıktığımız tasarımlardan birini almış (ve tabiki emek vermiş, heveslenmiş) yeniden yaratmış. Birinin oy verecek kadar çok tanıdığı, iletişimde bulunduğu katılımcı yok(burada Mine Hanım’ı kastetmiyorum), diğeri ise uzun zamandır sitede ismini duyurmuş, oy toplaması gayet doğal. Hal böyleyken 10marifet’in yarışma sisteminin eleştiri almaması mümkün değil. Bu yarışmaya katılan herkes yetenekli, herkes bir şeyler üretebiliyor. VE HERKESİN TASARIMI BAŞARILI. Bence kimsenin birbirini kırmasına gerek yok. tartışılması gereken “kişiler ve oylar” değil aslında, “tasarımın orjinalliği” ve yarışma sistemi. Ve eğer bir hata aranacaksa, yarışmayı düzenleyenlere değil, kendimize; “ben bunu tanırım ve çok severim dur oy vereyim de şansı artsın, hem belki o da bana oy verir” düşüncesiyle oy verdiğimiz için bizzat kendimize bakmalıyız. Yarışan herkes birer sanatçı. Kimsenin 200 tl için sağa sola telefon açıp bana oy verin diyeceğini sanmıyorum tabiki ama yine de çözümü zor adaletsiz bir durum olduğu su götürmez bir gerçek.

  27. Avatar photo

    Sitemim sisteme karşıydı şahıslara değil. Yine de bu kadar tepki almasını anlamış değilim.Hepinizin ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum.Son bir ricam var.Bana özelden mesaj atan arkadaşlar yorumlarınızı buraya yazar mısınız. Özelime konuk olanların mesajlarını sahibinden izin almadan yayınlamak bana yakışmaz. Yoksa yalancılıkla itham edilmeye devam edeceğim.Eğer rahatsız ettiysem 10. köye kadar da yolum var. :)

  28. Avatar photo

    yummykupe katılıyorum arkadaşlar…yarışma tatlı hoş da herkes kazanmak istiyor neticesinde…eminim 10 marifet site sahipleri de bundan sonra oylamanın daha adil olabileceği kimsenin üzülmeyeceği şekilde bir sistem geliştirir. Önerileri olan arkadaşlarda yardımcı olabilir bu konuda..

  29. narcicegi borulce[pilli_silinen_hesap]

    Özel yorumu ben yazmistim hanimlar..mine hanim yalan söylemiyor..Nedesem begenirsin blogunda hanimlarin zaten cok izleyicisi oldugunu farkedip mine hanima bosverin diye maili de ben attim..baska bir yazdigimda su ki ;Hayatin zor oldugu, is güc saglik..Ama yine de hak arayan tarzini begendigim..Juri konusunda haklilar arkadaslarlütfen kirmayin birbirinizi.. Herkesin isi güzel..El isi yapan insanlar güzel yüreklidirler diye bir arkadas bana yazmisti..Güzel yürekli oldugunuzdan eminim hepinizin..

  30. Avatar photo

    Teşekkür ederim Narçiçeği börülce. Sadece siz değilsiniz… Konu gereksiz yere çok uzadı.Bu siteyi seviyorum. Yıllardır takipteyim. Bir yıldan fazla da üyeyim. Sitemimden dolayı yorum yapan arkadaşların çoğunu da ismen tanıyorum. Hayranlıkla takip de ediyorum. Her ne kadar onlar beni beceriksiz bulsalar da takip etmeye devam edeceğim. :) Çünkü hepsi emek veren güzel insanlar. Keşke şahsıma yönelik eleştiri yapılacağına sistemi düzeltme yolunda öneri yapılsaydı. Anlaşılamamaktan dolayı çok üzüldüm. Nette yapılan çeşitli yarışmalara katılmayı seviyorum. 13 tane ödülüm var. Birinci olduğum ödüllü bir hikaye yarışmasında ödülü reddettim. Sebebim yine ayniydi. Beni tanıyan kişilerin yazımı okumadan verdikleri oylarla kazandığımı farkettim.. Buna da inanamayan arkadaşlar varsa (reklam olmaması için ) sitenin adını özelden verebilirim. Site yetkilileri ile görüşüp teyit ettirebilirler.Konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.Yarışma için 10 marifeti, Sponsor oldukları için Hobi Meydanı veDereceye girip ödül alan arkadaşları tebrik ederim. :)

Bir yanıt yazın

Avatar photo

Türkiye'nin en büyük el işi & kendin yap sitesine ve kızım Leyla'ya bakmakla meşgulüm. İkisi de çok hoşuma gidiyor.

Sizzix makinesi isteyen?

| | 8 Yorum

Marifet Postası bültenlerimizde bazılarınız görmüştür; Mart ayında ödüllü bir yarışmamız var ve ödülümüz de bir Sizzix kesim makinesi ile güzel bir kalıp olacak. Birçok marifetlinin işine yarayacak bu güzel alet başta...

2016’da ilk Ayın Marifetlisi ne kazanacak?

| | 17 Yorum

Şubat ayı sonunda, Ayın Marifetlisi olacak arkadaşımız için sıcak bir hediye hazırladık: Cici bici bir mısır patlatma makinesi ve ona eşlik edecek çok şık bir battaniye. Bunları kazanmak için normalde...

Ödüllü yılbaşı yarışmamız bitti!

| | 7 Yorum

Ve bir ödüllü yılbaşı yarışmamız daha sona erdi. Şimdiye kadar gördüğümüz en kıyasıya mücadelelerden birini yaşadık, bu bir gerçek. Gecenin yarısına 1 dakika kala hala yazı editlediğimizi görünce, bir dahaki...

Tuch Expo’yu gezelim mi beraber?

| | 9 Yorum

Bir el işi ve hobi fuarına ihtiyacımız vardı. Tuch Expo bu eksiği kapadı ve ve ilk kez düzenlenmesine rağmen genel olarak sorunsuz, renkli ve zengin bir fuar organizasyonu gerçekleşti. Basın...

Ödüllü yılbaşı yarışması desek?

| | 35 Yorum

Ödüllü yarışma yapmak için bahane çok E yılbaşı da gelmişken hediye verme isteğimize sağolsun HOBIUM da ortak oluyor ve 3 kişiye malzeme paketi oluşturma şansı veriyor. Şöyle: 1. olan kişi...

Kasım’da ödüllü yarışma başkadır!

| | 28 Yorum

Kasım’da Ayın Marifetlisi arası veriyoruz ve bir ödüllü yarışma yapıyoruz sevgili marifetli dostlar. Fotoğraftaki Sinbo dikiş makinesi bu yarışmanın kazananına gidecek. Bu sefer şöyle yapıyoruz: Birkaç örgü odaklı konu başlığı veriyoruz...

İyi ki doğdun 10marifet!

| | 8 Yorum

Canımızın içi, işimiz gücümüz, göz bebeğimiz 10marifet’e ilk yazısını girişimizin üzerinden bugün tam 9 yıl geçmiş oluyor. O zamanlar ne Facebook vardı ne Instagram; sosyal medya daha icad edilmemişti. Bugünkü gibi...

Sevimli 10 penguen yapımı

| | 0 Yorum

10marifet’te yer alan, farklı tekniklerle yapılmış birbirinden şirin 10 pengueni bir araya getirelim dedik, fena mı ettik yani? Penguen yapasınız geldiyse sizi tutmayalım, hatta yol gösterelim. Hadi buyrun: 1. Fimo...

Evimin kedisi – rölyef pano yapımı

| | 4 Yorum

Kış, kar yarışma derken evi dağıttığım için yumaklar oğlumun eline geçmiş. Yav! bizim evde de sarı bir kedi varmış Yumaklarımı darmadağın etti. Sevimli kareler çekince de bunlarla güzel bir scrapframe hazırlamaya...

Kış güzeli Ivy

| | 21 Yorum

S on dakikada anca tamamlayabildiğim Ivy hanımla tanıştırayım sizi. Kararsızlıktan ölmek üzere olduğum anlar oldu kostümle uğraşırken, yapım aşaması fotoğraflarında denediğim kumaş kombinasyonlarının bir kısmını görebilirsiniz zaten. Ayrıca beni örgü...

Kırmızı paltolu kız kolyesi

| | 3 Yorum

Kar yağmış her yere, belli belirsiz ayak izleri var her yerde… Soğuk ama güzel, canlandırıyor kırmızı paltolu kızı kendine getiriyor… Tüm düşüncelerden arınıp kar tanelerinin duruluğuna bırakıyor kendini… Yürüyor ve...

Kar canavarı Yeti ve Eskimo kız

| | 2 Yorum

Uzun zamandır kar yağmadığı için karlı bir ortamda fotoğraf çekemedim, arka plan bahar gibi görünse de aslında kar seviyorlar çok Amigurumi kar canavarı Yeti ve Eskimo kızımız yarışmadaki yerlerini alıyorlar....

Cevizlerden kapı süsü yapımı

| | 0 Yorum

Cevizlerden zarif kapı süsü yapımı. Duyuru postunu ekliyorum. İhtiyacımız olan plastik bir kap, silikon tabancası, altın yaldız sprey boya ve tabii ki ceviz. Kabımızın içini dışını sprey boyayla boyayıp cevizlerimizi...

Kapşonlu atkı yapımı

| | 4 Yorum

Merhabalar Yarışmayı yeni gördüm sayılır, bu yüzden süresinin uzatılmasına çok sevindim. Hemen çizimler, fotoğraflar hazırladım. Özellikle konusunu çok sevdim. Kış… Kış denince aklıma kar gelir, her yerin beyazlara büründüğü  manzaralar...

Örgüden minyatür ev

| | 7 Yorum

İlk not: bu proje tamamen benim kendi kafamın içinde dönen tilkiler sonucu ortaya çıkmıştır Hiçbir şekilde internetten veya başka kaynaklardan esinlenme, örnek alma yapılmamıştır. Yarışmanın duyuru postunu gördüm ve hemen...