Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan kodaman.org'da: "en çok tutulan kullanıcıya sevgililer günü sürprizi!"
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.
Tuttum

10marifet ödüllü yaz yarışması

  • shane,
  • 23 Temmuz 2008 18:16
  • 218 yorum var

Sevgili 10marifet sakinleri,

Bir ödüllü yarışmamızla daha karşınızdayız. Bu sefer temamız "yaz". Teknik serbest olmak üzere istediğiniz kadar çalışmanız ile katılabilirsiniz; tek şartımız çalışmanızın üzerindeki bir desenin veya işin kendisinin yazı çağrıştıran bir yanının olması.

Yarışmamıza birbirinden güzel ödüller ile destek olan sponsorlarımıza teşekkür ederek hediyelerimizi açıklayalım. Altın sponsorumuz Kartopu, 250 YTL değerinde bir set armağan ediyor. Set içeriği: Büyük boy ve örgüyle işlenmiş şık bir sepet, 2 adet Kartopu dergisi (son çıkan bebek ve bayan dergileri), çantada taşınabilecek boyutta Kartopu bloknot ve kalemleri, 15 paket en iyi kalitede yün (1 pakette 5 yumak var), yünlerin çeşitlerine göre şişler ve tığlar.

Gümüş sponsorumuz Beşiktaş Hobi Merkezi, 200 YTL değerinde zengin içerikli bir boyama teknikleri seti hazırlıyor yarışmamızın ikincisi için. Set içeriği: Akrilik boyalar, çeşitli tekniklere uygun fırçalar, tutkallar ve çatlatma, eskitme mediumu, peçete tutkalı, vernikler, hobi dergileri vb. pek çok yardımcı ürün ve hepsini yerleştirmek için bir takım çantası.

Bronz sponsorumuz ise, hobi dergileri arasında kendine has bir yeri olan renkli ve keyifli Kağıt vs. dergisi. Kağıt vs., yarışmanın üçüncüsüne 150 ytl değerinde dergi aboneliği armağan edecek. Bu da yayınlanmış olan ilk 12 sayıyı ve bundan sonraki 2 senelik dergiyi kapsıyor.

Yarışmamızın kazananlarını yine hep birlikte belirleyeceğiz. Sıralamayı “tutulma” oranına göre yapacağız. Yarışmaya 28 Temmuz – 16 Ağustos günleri arasında gönderilen çalışmalar dahil olacak. Oylama ise 23 Ağustos gecesine kadar devam edecek. Herhangi bir eşitlik olması durumunda oylamayı 1 gün uzatacağız, eşitlik bozulmaz ise 1’er günlük uzatmalar devam edecek.

Yarışma için gönderdiğiniz yazılara muhakkak “yaz yarışması” etiketini eklemenizi rica ediyoruz.

*Hatırlatma: Tutma işlemi yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklayarak yapılıyor.

10marifet'e çok fazla yazı geldiği için biliyorsunuz sayfa hızla güncelleniyor. O nedenle yarışmaya gönderilen işleri kaçırmamak için ara sıra "yaz yarışması" etiketi ile arama yapıp sonuçlara bakabilirsiniz. Kısaca şuradan bahsediyorum.

*Ekleme: Sevgili sesiber, yarışmaya bir mansiyon ödülü ekleyerek renk kattı. Teşekkür ederiz.

Herkese iyi eğlenceler, iyi şanslar!

Spacer

« önceki yazı
Amigurumi balerin
sonraki yazı »
TABLO ÖNERİLERİ

Yorumlar

elcinta diyor ki;

yalnız tutulma oranına göre belirlenecek olması sakat bi durum değilmi adamın biri gider 100 kişiyi üye yapar onlara kendi konusunu tutturur veya 100 ayrı e mail açar kendi tutar nasıl olacak bu? bence seçici jüri olmali 10 kişilik falan ama tarafsız ve çalışmasıyla katılmayan..

ben yaptım demek içindi herşey...
shane diyor ki;

daha önceki yarışmamızda da aynı sistemi izledik, o şekilde bir kötü niyet kimse göstermedi. seçici jüri atamak takdir edersiniz ki kolay değil, bu şekilde de gayet keyifli ve sağlıklı olacağına inanıyoruz.

elcinta diyor ki;

yalnız tutulma oranına göre belirlenecek olması sakat bi durum değilmi adamın biri gider 100 kişiyi üye yapar onlara kendi konusunu tutturur veya 100 ayrı e mail açar kendi tutar nasıl olacak bu?

Bu benimde aklıma geldi açıkçası fakat yani 10 marifetten yarışmaya katılacakların bu şekilde bir şey yapacaklarını sanmıyorum zaten az çok birbirimizi tanıyoruz. Site içindeki aktif üyeler böyle bir şey yapma ihtiyacına girmez, ha şahsim fikrimse şöyle :D Söylemeden edemem :D İlk defa konu açar açtığı konuda bu yarışma içindir. Açtığı konu çok fazla tutulursa ve tutanlardaki fazlalık da aktif üyelerden değilde yeni üyelerdense ben o zaman şüpheye düşerim...
Katılanlara şimdiden başarılar diliyorum :)

Katılırsam eğer, ilk yarışmam olacak = )
Çok heyecanlandım şimdi = )

Yarışma için teşekkürler ve herkese iyi eğlenceler = )

moonless diyor ki;

Bir şey sorucam, buraya gönderilmiş, yeni cinfikir yazılarından yarışmaya katılanları nasıl ayırd edeceksiniz?
Yarışma için ayrı bölüm mü oluşturacaksınız?

shane diyor ki;

hayır, ayrı bir bölüm olmayacak. o nedenle yarışma için gönderdiğiniz yazılara “yaz yarışması” etiketini eklemenizi rica ediyoruz zaten. ayrıca yarışma başladığında göreceksiniz, yaz temalı, elde yapılmış, yarışma için yollanmış yazılar mutlaka diğerlerinden bir şekilde ayrılır, merak etmeyin.

alonenes diyor ki;

tama staj zamanıma denk gelmiş.hadi bakalım hayırlısı:))

www.alonenes.blogspot.com
asyayaren diyor ki;

ben şimdi sürekli bunu düşünürüm ne yapsam ki diyeeee yaaaa:(((

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
asyayaren diyor ki;

ben birinci değil ikinci olurum inş :DDDDDDDD akrilik boyadan istiyoooooooooom:DDDDD hi hih:))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
cocuklacocuk diyor ki;

Yeni yarışma yeni heyecan valla, kolay gelsin hepimize.

gungorayca diyor ki;

katılabilirsem benim de ilk yarışmam olacak, çok heyecanlı, teşekkürler organizasyon için : )

kondor diyor ki;

havanın kızışması yetmiyo birde marifette kızıştı.Yaşasın heyecan.

moonless diyor ki;

1. eminim hakeden kişi olacaktır, :))

nalana diyor ki;

alkıııııııış,
eve döneyim,
başlayayım

KelebekGibi diyor ki;

Herkes icin güzel bir heyecan olacak eminimki, bende katilabilirsem katilmak istiyorum :) Basarilar:)

orgueli diyor ki;

Yaşasınn ne güzelll heycanlandım şimdiden:)

tutku34 diyor ki;

GÜZEL Bİ YARIŞMA DA YAPTIĞIMIZ İŞİ NASIL GÖNDERCEZ Kİ??

İNSANLAR ÖLÜMDEN KORKAR,YAŞAMAYI BİLMEDİKLERİ İÇİN
shane diyor ki;

normal yazı gönderirmiş gibi gönderecek ve çalışmanızın fotoğrafını ekleyeceksiniz.

chakir diyor ki;

ay çok heyecanlı ben de katılmak istiyorum iddialı değilim ama maksat heyecan olsun:) teşekkürler

orgueli diyor ki;

shane; herkes yaptığı sadece bir ürünlemi katılacak, merak ettimde ona göre dersimize çalışalım:)

shane diyor ki;

istediğiniz kadar çalışma ile katılabilirsiniz, önemli olan temaya uymak. çalışmaları merakla bekleyeceğiz :)

chakir diyor ki;

yukarıda yazıyor orgueli herkes istediği kadar çalışma ile katılabilecekmiş

zabun diyor ki;

Herkese iyi şanslar dilerim

Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyin yapılabileceğine inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulmanıza yardım etmek için çalışmaya başlar | Dr. David J. Schwartz
embir diyor ki;

Yaşasınnnn, yarışma sayesinde bende gaza geldim zira sıcaktan hareket etmek bile istemiyordum :)) Bol şanslarrrr

bbuket diyor ki;

Bende heyecanlandım ama 3 - 4 gündür uğraşıyorum bilgisayarımdan resim gönderemiyorum. İmaj ekleden sonra gönder diyorum sayfa bulunamadı yazısı çıkıyor sürekli, deli olucam. Oysaki ne kadar heveslenmiştim yarışma için. Yardımcı olan çıkarmı acep neden oluyor bu.

bbuket diyor ki;

Arkadaşlar şu tuttum olayını ben yeni öğrendim. Birde kendi yazıma tuttum demişim kusura bakmayın. Çok komik oldu bu ya.

prenseskizima diyor ki;

benimde katilacagim ilk yarisma olacak bu ben kesin kizima birsey yaparim. Kocaman kiz oldu tam dört aylik oldu.ne yapsam acaba?

Sevgili Buket; istersen konuyu bilgi@pilli.com adresinden, direkt iletisim bolumune ilet. Yardımcı olacaklardır...

Sevgili shane; yarışma için daha önceden internette gördüğümüz ve 10 marifette yayınlanmamış çalışmaları yapmayı deneyebilir miyiz? Yapmayı düşündüğüm ve çok beğendiğim bir çalışma vardı.. 5 resimle nasıl yapılacağı hakkında bir fikir vermiş çalışan hanım. Ben de o fikirlerden yola çıkarak yapmak istiyorum.. Olabilir mi?

Ayrıca yaz temasına da uyuyor = )

bbuket diyor ki;

Çok teşekkürler kağıt kalem silgi. Shane sana mutlaka cevap verir ama bence olur heralde. Hangimiz fikir almıyoruz ki. Ayrıca çokta merak ettim ne yapacaksın acaba? Yarışmada görürüz artık.

asyayaren diyor ki;
3 - 4 gündür uğraşıyorum bilgisayarımdan resim gönderemiyorum. İmaj ekleden sonra gönder diyorum sayfa bulunamadı yazısı çıkıyor sürekli, deli olucam.

bbuket sanırım buraya göndermek istediğin resimin boyutu çok büyük ondan kabul etmez sayfa görüntülebemiyor yazısı çıkıyor karşına.
paint den boyutunu küçültürsen eğer eminim yükleyecektir

Arkadaşlar şu tuttum olayını ben yeni öğrendim. Birde kendi yazıma tuttum demişim kusura bakmayın. Çok komik oldu bu ya.

bişi olmaz merak etme genelde herkes kendi yazısını tutarki:)) bende tutarım kendi yazdığımı hi hih:)))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥

Buketcim; yarışmada görürüz inşaallah evet ama tabii ki yapabilirsem = )

Asyacım; kendini tutma olayını bilmiyordum = ) Ben de mi yapsam ? = )

asyayaren diyor ki;

tut canım bişi olmaz herkes tutuyo:Ç:))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;

Güzel bir organizasyon. Katilmayi ne kadar isterdim bilemessin:) Acaba ben de mi biseyler örmeye falan calissam:)

bbuket diyor ki;

Sağol asyayaren ilgin için. En sonunda daha önce gönderdiğim kabak abajuru tekrar göndermeye çalıştım deneme olsun diye o da olmuyor. Önceden olduysa gene olması lazım sanırım resim büyüklüğü değilde başka birşey var.

bbuket diyor ki;

xNicox örgü şart değil ki. Düşün bir şeyler.

annenotlari diyor ki;

bu sıcakta böyle bir yarışma lazımdı. inşallah zevkli bir yarışma olur. bazı yarışmalar olur birincinin durumu eh işte denilen cinstendir, ama daha iyisi olmadığı için birinci seçilmek zorunda kalınmıştır. öyle olmaz da şöyle kalitenin başa baş gittiği, rekabetin izleyicileri heyecanlandırdığı bir yarışma olur umarım. herkese başarılar.

www.Astarve100.com'a kardeş site geldi: www.SofraHazir.com Artık ev yemeklerinizi de satabilirsiniz!
asyayaren diyor ki;
bbuket diyor ki;

Sağol asyayaren ilgin için. En sonunda daha önce gönderdiğim kabak abajuru tekrar göndermeye çalıştım deneme olsun diye o da olmuyor. Önceden olduysa gene olması lazım sanırım resim büyüklüğü değilde başka birşey var.


canım o zaman sen bi yetkililere başvur :))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
zmrzilinka diyor ki;

hey hey hey:) cok heyecanlı! ben de bu sıcaklardan kafamı kaldırıp birşeyler yapabilirsem ilk yarışmam olacak... ne yapılır ki hım hımmm

aslında açık konuşayım buradaki marifetçilere şöyle bir bakınca pek umudum yok ama maksat eylence :) kihkih... belki mansiyon ödülü olarak toplanır kahve ısmarlarız ilk 10a :) e adımız 10 marifetse 10 tane marifet seçmek gerek değil mi ;)

~*~ !yaşanmaya değer anlar! ~*~
shane diyor ki;

bbuket; resim eklemekte hala zorluk çekiyorsanız isterseniz bize bir mail ile resmi yollayın, biz deneyelim bakalım bir sorun var mı. sonrasında konuşuruz. endişe etmeyin, sırf bu nedenle katılamamanız söz konusu olamaz muhakkak hallederiz.

kagit kalem silgi; bir modelden faydalanmak normal; yeter ki çalışma sizin elinizden çıkmış olsun. yine de geçtiğimiz yarışmada çalışmaların çoğu özgün eserlerdi. sonuçta karar sizin.

çalışmalarınızı hafta başından itibaren bekliyoruz.

eylulbahar diyor ki;
xNicox diyor ki;
Güzel bir organizasyon. Katilmayi ne kadar isterdim bilemessin:) Acaba ben de mi biseyler örmeye falan calissam:)

abi sende yaz temalı bi kitap yaz bence...yaz şiirleri...kapağınada deniz güneş falan yapalım:)

eylulbahar diyor ki;

arkadaşlar ben bu aralar örgüye vurdum kendimi..prenseskızıma..maşallah bebiş baya büyümüş..bebek yeleği örmek ve hediye etmek en büyük keyfim...böyle bir çalışma yaparsam küçük prensese göndermek isterim...zira bizim prenses 15 ine girdi...artık bebek yeleği giymiyor:)

prenseskizima diyor ki;

eylulbahar dusunmem yeter cok sagol
sen örde biz modeline bakalim oda yeter
gercekten zaman cabuk geciyor hamilielik , dogum, derken simdi bakiyorum dört ay gecmis halbuki hersey dün gibi

eylulbahar diyor ki;

ah ah bilmezmiyim...tam 15 yıl geçmiş...benimde daha dün gibi gözümün önünde bebeğim...zaman hızla ilerliyor..bebekliğini çok özlüyorum...bebekler büyüyene kadar her günün tadını çıkararak yaşamak lazım..sonra çok özlüyor insan

alonenes diyor ki;

atladığımız bir konu var.saat 12 de katılacak mı:)))

www.alonenes.blogspot.com
kondor diyor ki;
atladığımız bir konu var.saat 12 de katılacak mı:)))

AYY KOPTUM AMA YAAAAA..

Sibella diyor ki;

Kısa bir süre önce yaptığımız ve gönderdiğimiz yaz temalı bir ürünle katılmak mümkün olmaz heralde değil mi? Yeni yapılan bir ürün olması gerekiyor sanırım. Şu sıralar yapabileceğimden emin değilim de :))

saatoniki diyor ki;
atladığımız bir konu var.saat 12 de katılacak mı:)))

o ne ööle "zeki müren de bizi görecek mi?? " gibi...
yarışma açıklanınca ilk olaarak 3. olmayı diledim.. sonra baktım 2. olmak ta baya bi avantajlı..ama o esnada 1. olunca gelen ödüle baktım da......ben en iyisi 4 eserle katılayım..eh işte karınca kararınca, biri birinci diğeri 2. ötekisi de 3. olur..ha neden 4 eser peki?? ne biliyim mansiyon filan verilir belki onu da kazanayım dedimdi...
YUH !! kibrin bu kadarı nemrutta bulunur..:))
aklıma orcinal bi eser gelmezse katılmıcam sanırsam..katılmassam eğer otomatik olarak seçici cürideyim.tam 10 kaplan gücünde oyum var ona göre..
sibella insanı bir sual sormuş cevabı " evet" oluyor sualinizin..peki benim şööle bi sorum olacaktı: anneme bişiyler yaptırsam da hani kendim yapmış gibi yollasam da olur mu??
selamlar :))

shane diyor ki;

Sibella; saatoniki'nin dediği ile çelişeceğim ama olmaz demek durumundayım. Eğer ki siteye daha önce göndermemiş olsa idiniz seve seve kabul ederdik ama siteye ilk defa giriş yapmış bir çalışma bekliyoruz.

saatoniki; şaka yapıyorsunuz diye düşünüyorum sevgili co-editörüm. sizden şöyle kendi elceğizinizle yaptığınız bir fimo çalışması bekler marifet ahalisi gibime geliyor :)

Anne Kaz diyor ki;

katılan herkese başarılar..

www.annekaz.com
Sibella diyor ki;

Sanırım maalesef ben katılamayacağım o zaman :.( Öyle ters bir zamana denk geldi ki. Ehh naapalım...

saatoniki diyor ki;

çelişme yok sayın müdürüm,sibella'nın sorusu

Kısa bir süre önce yaptığımız ve gönderdiğimiz yaz temalı bir ürünle katılmak mümkün olmaz heralde değil mi?
böyle olunca cevap ta "evet" şeklinde verilince ...."evet mümkün olmaz" manası çıkıyor..edebiyat dünyasından aldığım ödüllerden biri de "dili etkin kullanma " üzerine idi:))

embir diyor ki;

Bende shane gibi anlamıştım, sıcaktan sanırım bende de klima yok ya, aa neden büyük ödül klima değil ki?

shane diyor ki;

ah, atlamışım detayı. özür dilerim sevgili editörüm, çelişmeyeceğimizi biliyordum zaten içten içe :)

tamam embir mesaj alınmıştır, gelecek yaz klima ödüllü yarışma düzenlemek için şimdiden çalışmalara başlayalım :)

nrhnmrl diyor ki;

Şimdilik çalışmamın ilk aşamasını bitirdim.Ama daha çok aşama var.Gerisi de Allah kerim.Şimdiden herkese başarılar.saatoniki sen en iyisi annene yaptır sonrada anneni kat bence yarışmaya.Üyelerin akrabaları yarışmaya katılamaz diye bir engel yoksa tabii. :))

Ben de katılamayacağım. Yaşlanıyorum artık :D Kalbim stresi heyecanı kaldırmaz diye düşünüyorum :) Hem oylama süresi benim doğum günüme denk geliyor :D Yok valla kaldıramam :D

sesiber diyor ki;

ben karar aşamasındayım

bbuket diyor ki;

Sevgili shane, 5 günlük uğraştan sonra dün gece minik testiyi gönderebildim. Ama ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum testi bir baktım imaj arşivinde çıktı ancak oradan gönderebildim. Size mail atıp sorunu anlatmak için bu sayfanın en altındaki iletişim kısmına yazdım o da gitmedi. Şöyle bir yazı ile karşılaştım.
hotmail artık ücretsiz e-posta hesapları için outlook express aracılığıyla e-posta erişimine izin vermiyor.
Resim gönderme sorunum hala devam ediyor. Bilgisayarımdaki resimleri nasıl imaj arşivine gönderebilirim, oradan sorun olmuyor çünki.

shane diyor ki;

sevgili bbuket, zaten amaç öncelikle imaj arşivine yüklemek. bakın şurada yazıya görsel yükleme ile ilgili adımların da yer aldığı bir açıklama yazımız var, ona bir bakın, eğer sorun yaşarsanız isterseniz bana mesaj atın, madem maillerinizde de sorun var. ya da hotmail'den başka mail adresiniz varsa onu kullanın. dilerseniz o şekilde haberleşelim ki burada konu sapmasın.

saatoniki diyor ki;

bir nazlanma olayı oluşuyomuş gibi geldi bana.. herkesler bi düşiiniyim , katılmıcam galiba gibi kelamlar ediyo..sanırım ödüller az geldi..:)) s12 promosyon mansiyon tic ltd sti. olaraktan bir ödül koymaya karar verdim..biraz düşünmem lazım tabii..haaa mesele "benim katılıp tüm ödülleri süpüreceğim korkusu" ise diyecek bişeyim yok:)) ama katılmam isterseniz.( egosu bööle nası şişer bi insanın anlaşılır şey değil.ey densiz bilmez misin ilk günah kibir!!)

Yok valla nazlanmıyorum ben Elmocum... Ben cidden katılamıycam.

saatoniki diyor ki;

benim süper procelerim var ..bööle koalisyon hükümeti gibi girebilir miyiz acaba olaya? mesela işte fraise ile ortağım diyelim.. ben fikri veriyom o uyguluyo böölece ortama fraisoniki ortaklığı.............olmaz mı aceba? sualim budur sayın idare heyeti..

shane diyor ki;

neden olmasın, yeter ki sevgili Fraise'i ikna edip aranızda anlaşın, ödülü de bölüşürsünüz artık uygun bir şekilde :)

saatoniki diyor ki;

müdürüm sizinle de bir ortaklık yapsak diyorum ne dersiniz ?? ben de fikir patlaması var. ancak maalesef yetenek yok..:)..bu arada az önce ajanslara düşen bir habere göre sayın @sesiber bir mansiyon ödülü verecekmişmiş..ajansların yalancısıyım...

shane diyor ki;

önceki yarışmamızın birincisi olarak bende yetenek yok diyemezsiniz sevgili editörüm, olmaz öyle şey :) ajanslara düşen haber ise bana henüz gelmedi, bir yorum yapmayayım o yüzden :)

saatoniki diyor ki;

şööle ben bi fikir patlatsam müdürüm , siz de yapı yapıverseniz bi mine çalışması vallaha tadından yinmez..istihbaratım 10 numaradır ayıptır söölemesi..tongaya da düşmüş olabilirim tabii ben de kıllanmaya başladım iyi mi....:S

eylulbahar diyor ki;

kızlar çalışmalarınızdan azcık kopya verseniz ya:)))düşününce aklınada gelmiyor insanın

shane diyor ki;

ama sevgili saatoniki bence benim katılmam hiç uygun düşmez. biz bu konuyu mesajla görüşelim burayı meşgul etmeyelim bence :)

sesiber diyor ki;

Evet izniniz olursa mansiyon ödülü vermek istiyorum sevgili baş editörüm. 12 ye tam yetki verdim, seç beğen dedim, top onda.

shane diyor ki;

sevgili sesiber, çok naziksiniz. ne diyeyim, reddetmek için bir sebep görmüyorum, madem içinizden gelmiş, çok teşekkür ederiz :)

sesiber diyor ki;

Rica ederim :)
Ben bunları uygun gördüm, eğer isterseniz.

shane diyor ki;

tabii ki, çok güzeller, teşekkürler tekrar :)

embir diyor ki;

Sibella çok naziksin, teşekkürler

bbuket diyor ki;

sesiber ciddimisin, ben mansiyon için yarışıcam arkadaşlar haberiniz olsun korkmayın yani. öhöm.

xNicox diyor ki;

Arkadaslar, yaptiginiz calismalara benden pesin bir tutma. Hepinizin calismasini tutacagima dair N. ve S. üzerine and icerim. Bu da neyse? Su gibi bi sey heralde icerim ne? Yemin ederim dururken:) Neyse yaziniz cikinca bana mesaj atin linkini de yazmayi unutmayin.

orgueli diyor ki;

Ben tatile gidiyorum 1 hafta yokum sadece 1 gün tekrar dönüp eve yine bavul hazırlıyacağım ve 10 gün daha olmayacağım yaptıklarımı o bir gün içinde fırsat bulursam yayınlıyacağım hepinize bol şanslar sizleri şimdiden özledim bile:))

asyayaren diyor ki;

iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
embir diyor ki;

Örgüeli benimde son iş günüm bir haftacık izin kullanıcam, birde eylül ayında bir haftacık izin kullancam ama ben daha fazla izin istiyorum :(( üstelik birikmiş iznimde var ama vermiyorlar işte :(( üveeeee

Sibella diyor ki;
ŞÖYLE GÜZEL BİR YERDE TATİL DİLİYORUM HEPİNİZE. İYİ TATİLLEEER...
ŞÖYLE GÜZEL BİR YERDE TATİL DİLİYORUM HEPİNİZE. İYİ TATİLLEEER...

m1 sen gitme ama ya ben seni özlüyorum sen gidinceeeeee :'(

Sanırım ben de bir değil birkaç proje ile katılmak istiyorum = )
Ödüller çok güzeller! 3. lük de, 2. lik de, 1. lik de çok güzel ! = )

.. ve faydalı şeyler üretmek gerçekten çook güzel ! = )

Elmocum ben mansiyon ödülünü buldum. Ya da seninle beraber yarışacağımız projeyide buldum... Kesin bak biz kazanıcaz. Projeyi de anlatıyorum. -Yalnız öyle güzel olacak ki o sebepten mansiyon olarak verebiliriz diyorum-
Şimdi fotomontajla ikimizin resmini yanyana yapıştıracağız. -Bkz. Zübük filmi Kemal Sunal'ın fotomontaj sevdası:p- Altınada birer imza :) Tepeye de 10 Marifet Hatırası yazarız.
Olmaz mı?

embir diyor ki;

Miraycım bu hafta izinliyim ama belki iki gün şehir dışına gidicez, belki onu bile yapmayacağız. Bu iznimizi Ankara'da havuz'da geçirmeyi planladık :)) Nalan ablacım nasıl oldunuz? Gest'e gidiyorsanız orada görüşebiliriz :))

asyayaren diyor ki;

üffff :S bana ankara demeyin yaw içim gidiyoooo:))) çok seviyorum ankarayı haftasonu ankadaraydım fakat bir gün kalmak yetmedi bana:)))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
nuisart diyor ki;

herkez tatilde yaw ama benim hiç tatilim yoookk :((
ayrıca yarışmaya istediğimiz herhangi bir şeyle katılabiliyoruz herhalde değilmi arkadaşlar ?
yani ben gümüşle katılabilirmiyim :)))

www.hamarateller.blogspot.com
asyayaren diyor ki;

nuisart cım baktığımızda yaz ı çağrıştıracak serbest çalışmayla katılabiliyoruz canım :

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
nuisart diyor ki;
asyayaren diyor ki;
nuisart cım baktığımızda yaz ı çağrıştıracak serbest çalışmayla katılabiliyoruz canım :

sağolasın canım:))

www.hamarateller.blogspot.com
shane diyor ki;

zaten bugünden itibaren çalışmalarınızı heyecanla bekliyoruz! :)

tutku34 diyor ki;

ayyy süper ama bir sürü fikrim var

İNSANLAR ÖLÜMDEN KORKAR,YAŞAMAYI BİLMEDİKLERİ İÇİN
kolsen diyor ki;

Sıkı takipteyim.

lilacsmell diyor ki;

heeyy yaşasın yarışma :) zaten yeni geldim tatilden,konu da tam benlikmiş ben de katılırım şimdi oleyy :))

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
xNicox diyor ki;

Katilmak isteyen cok ama bir faaliyet yok daha. Hanimlar yazilarinizi tutmak icin bekliyorum:) Daha ne duruyorsunuz? Yola erken cikan yol alir...

lilacsmell diyor ki;

Ben bu yarışmaya taktım kafayı,çalışmam yarın bitecek inşallah :) Adrenalin seviyemde ciddi bir artış oldu :D

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
sefa97 diyor ki;
lilacsmell diyor ki;
Ben bu yarışmaya taktım kafayı,çalışmam yarın bitecek inşallah :) Adrenalin seviyemde ciddi bir artış oldu :D

hadi bakalım hayırlısı...bekliyorum heyecanla...tutmak için:)
başarılar..

SeBeHa
saatoniki diyor ki;

hindi gibi düşünüyom hala şööle ele gelir bir proce gelmedi aklıma..geldi de aslında ama benim becerebilceeem işler diil onlar..ortak arıyorum..dikiş makinesine takla attıran bi arkadaş olabilir, o olmadı mine yapabilen o da olmadı gümüşü hamur gibi yoğurabilen o da olmadı fimonun kitabını baştan yazmış bi ortak şu sıcak yaz günlerinde ne güzel gider..bir de oylama ile ilgili olarak acaba diyorum son gün tek bir tutma mı gerçekleştirsem diye düşündüm..hani 10 kaplan gücünde oyum var ya katılmazsam eğer..hani...sopayla kovalayın beni en iyisi bu...aklıma geldi ağaçtan filan şööle enfes bir klima prodüksiyonu yapsam nasıl olur??.. tmm tmm sopayı 2 yapın...

alonenes diyor ki;
hindi gibi düşünüyom hala şööle ele gelir bir proce gelmedi aklıma

Allahtan gelmemiş.gelirse katılanlar yandı:))

www.alonenes.blogspot.com
bbuket diyor ki;

arkadaşlar tek bir tutma mı yapıcaz yoksa istediğimiz kadar oy verebiliyormuyuz. birde siteye üye olmayanda oy verebilecekmi?

alonenes diyor ki;

bildiğim kadarıyla istenilen kadar tutma oluyor.üye olmayanlar oy veremiyor...

www.alonenes.blogspot.com
shane diyor ki;

istediğiniz kadar tutabilirsiniz. siteye üye olmayanlar ise tutma işlemini gerçekleştiremiyor. giriş yapmış olmak gerek bunun için.

saatoniki diyor ki;

mesela ben geçen yarışmada birinci olmak için 13 arkadaşımı üye yaptım.. zaten 40 kişi filan turmuştu toplamda..o şekilde hile hurda ile kazandım yarışmayı.:) ama insanlar tarafından feci şekilde kınandım, hor görüldüm, görüldüğüm yerde tu! sana dediler onu da belirteyim...

elmam diyor ki;

slm bende bu yarışmayı çok beyendim. fakat çalışmamı nasıl imaj ekleden yorumla birliktemi göndereceğim? sevgilerle:)

shane diyor ki;

çalışmanızı yorumla değil, yeni bir yazı olarak göndereceksiniz. etiketler içine "yaz yarışması" eklerseniz seviniriz. bekliyoruz :)

xNicox diyor ki;

Yollayanlar oldu mu allaaskina? Tutmak icin bekliyorum sabirsizlikla...

asyayaren diyor ki;

abi bak şimdi ben şahsen bennnnn şimdi gönderiyorum:)))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;

Bekliyorum. Eger bi gönderme görürsün o zaman anyayi konyayi:)

asyayaren diyor ki;

gönderdim bileee:))seksi dersen hiiiiçç şaşırmam :))))
hele sende bir tutma bakalım görürsün .....

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
embir diyor ki;

Vay siz burda muhabbet mi ediyorsunuz beni neden çağırmadınız? Kırmızılarımı sileyim geliyorum

asyayaren diyor ki;

hoş gedlin embiiiiiirrrr valla bende sohbetten kırmızılar yığılmış :))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
lilacsmell diyor ki;

Ya şansa bakar mısınız,tam yarışma döneminde,çalışmamın ön hazırlığını yapıyorum ve dikiş makinesinin başına oturuyorum veee,makine arıza yapıyor,sebebini bulamıyorum,servisi beklemem lazım ya da dayanamayıp elde dikeceğim,offf yaa offfffffff :(

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
embir diyor ki;

bende bir sorun yok ama pc başında kalkasım gelmiyor, hani dönem ödevini hazırlayan öğrenciler son güne bırakır ya bende öyle yapcam galiba :))

embir diyor ki;

Birde aklıma geldi bu yazının etiketinde yaz yarışması yazıyor, o kadar da tutan oldu, bu durumda birinci shane :))

asyayaren diyor ki;

bi ben tutmamaışım iyimi:)))sanırım duyuru diye tutmadım :)))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;
embir diyor ki;
Vay siz burda muhabbet mi ediyorsunuz beni neden çağırmadınız? Kırmızılarımı sileyim geliyorum

Kirmizi ne Embir?

asyayaren diyor ki;
Kirmizi ne Embir

ben hemen anlatayım abi hani sağ tarafta son yorumlarda yeni yazılara gelen bizim görmediğimiz yada biz yorum yazdıktan sonra yazılan yorumları göstermek için hani başlıklar kırmızı oluyor yaaa.....
hıh işte onlar tek tek hepsine bakarak yorumlayarak biz o kırmızıları tüketiyoruz.....
bu genelde marifet hastalıklı olanlarda var (bende de)bak ben bitirdim bu son kırmızımdı.......

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
elmam diyor ki;

ya merhaba aslında ben dün bir çalışma gönderdim ama gözükmüyor :( hala neden ki...

Ben vazgeçtim artık dönüp kırmızıları bitirmekten :D Girdiğimde sağ kutuda ne varsa kırmızı ona bakıyorum :D Yorum takibe giremiyorum bile çoğu zaman :D Neyse ben ne için yazıcaktım buraya. Hah eğer yetiştirebilirsem, içime de sinerse yaptığım şey bende katılıcam yarışmaya :)

shane diyor ki;

elmam, yazınız onayda, teşekkür ederiz. birazdan yayına girecek. asyayaren de söylediği gibi yollamış. ikisi de birbirinden güzel, ellerinize sağlık. Fraise, bekliyoruz :)

elmam diyor ki;

shane, yazımı tuttuğunuz için teşekkür ederim. Çok sevindim. Sevgilerle...

elmam diyor ki;

Yazımı tutan herkese çok teşekkürler çok mutlu ettiniz beni sevgilerle...:))

elmam diyor ki;

Bu gün bir çok yazı ekledim.Paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum...

lilacsmell diyor ki;

ya eğer bilgisi olan varsa yardım edebilir mi acaba? az önce bir umutla oturdum başına makinenin,sorunun ne olduğunu bulabilirim ümidiyle,ve farkettim ki,iğne giriyor ve alt ipliği kapamadan geri çıkıyor, ve kocaman iplik atlamaları oluyor, yani motorla ilgili değil zannımca,acaba iğne ile ilgili bir problem mi?

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
asyayaren diyor ki;

lilakcım hai şu mak dikiş ayarı varya hani sık diksin seyrek diksin diye ordan ayar yapmayı dene
birde masura varya onun ip çok gergin olabilir o yüzden üstteki iğne kapmıyor olabilir

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
lilacsmell diyor ki;

sıklık ayarını denedim canım olmuyor

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
asyayaren diyor ki;

o zaman alttaki masuranın ipi çok gergin onu bollaştır:

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
sefa97 diyor ki;

lila;
iğneyi çıkartıp geri tak...altta ki mekikiği de çıkartıp geri düzgün olarak dikatlice tak...düzelmesi lazım.(umarım alt ve üsteki iplikler aynıdır)

SeBeHa
lilacsmell diyor ki;

ya az önce servisi aradım o bile şaşırdı,anlattıklarınıza göre herşey normal diyor, de şöyle bir durum var, birkaç ay önce bir paket iğne aldım orjinal diye, o pakette sanırım bir sorun var çünkü 5 iğnenin 4ü bir hafta içinde kırıldı gitti, sonuncusunu taktığımda da bu sorun oluştu, orjinal olmadığını düşündüm ama servis paketin orjinal olduğunu söyledi ( paketin özelliklerini falan sordu) tek umudum, eşimi yeni iğne almak için gönderdim gelsin, bu sefer de devam ederse servisi eve çağıracağım, offf ya offf, neden böyle şeyler en olmadık zamanlarda başa gelir yaaa :(((

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
lilacsmell diyor ki;

arkadaşlar sorun çözüldü, tahmin ettiğim gibi sorun iğnedeymiş :)) Valla eşim bana bilgisayarlı dikiş makinesi alsa bu kadar sevinmezdim :)) Hani derler ya Allah sevindireceği kulunun eşeğini kaybettirip sonra yeniden buldururmuş, aynen öyle oldum makineme kavuştum :)) Sefa97 ve Asyayaren ilginize teşekkür ederim, ben şimdi gidip çalışmamı bitireyim bir saate biter :))

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
elmam diyor ki;

Geçmiş olsun. Merakla bekliyorum, çalışmanı. Ben tek dikiş yapamıyorum, aslında çok seviyorum:) Kolay gelsin.

lilacsmell diyor ki;

Teşekkür ederim elmam,ekledim az önce çalışmayı,zırt pırt sayfayı yeniliyorum eklenmiş mi diye :) Sayın editörüm,bunca aksilikten sonra bir de bekleme eziyeti çekmiim noooluuur :))

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
saatoniki diyor ki;

öyle kolay diil sayın lilacsmell ( ya bi tane lila dream mı ne vardı) neyse..yarını bekliceksin maalesef.. süpriz isimler de var.. :) çok güzel çalışmalar...

lilacsmell diyor ki;

bana kaderimin bir oyunu mu buuu? :((

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
cevcev diyor ki;

ya ne kadar çok şey birikmiş...hepinizi çoook ösledim valla...ben ne zaman kaybolsam geri dönsem bi yarışma oluyoo...ve ben son dakka golü atmayı da hiç beceremiyorum...ben 2.olmak istiyoruuuuummm...o boyalar benim olmalı...olacak istiyoruuum...desem hatta 40 kere desem :))..tamda deniz sayıklarken bu tema da içime oturdu valla...

hayat,insanlar başka planlar yaparken yaşananlardır.
embir diyor ki;

Cevcevvvvv, hoş geldin, geçen gün seninle ilgili yorum yazmıştım belki okursun diye düşünmüştüm. Ay tekrar hoş geldin. İyi misin? Herşey yolunda değil mi? Seni görmek çok güzel...
Lilac akşam bize gelmemişsin, makinen yapılınca gerek kalmadı sanırım :)) Haydi bakalım yarışalım, kazanalım :))
Bende bi bitirsem de eklesem, zaman bitcek ben bitiremiycem, sebebi de tembel olmam ve izinde olmam, pzt iş başı yapıyorum belki canlanırım :))

elmam diyor ki;

Umarım biran önce biter ve koyarsın hepinizin çalışmalarını merakla bekliyorummm. Durmadan bakıyorum. Böyle şirin değişik çalışmalar görmek mutlu ediyor insanı... Yarını sabırsızlıkla bekliyomm. Yeni geldim ama sizlere çok ısındım. Çok tatlı bir site, burası:))))

xNicox diyor ki;

Embir, hani sen izin alamiyordun?

cantaci diyor ki;

herkese merabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
ay yorumları okurken uykum geldi valla gündüz gündüz:))yaz yarışması olayı güzelde ben ne yapsam ki?bu arada ben yeni üyeyim.

shane diyor ki;

arkadaşlar, çok yoğun yazı geliyor. artık çalışmalarınızı gününde göremezseniz lütfen endişe etmeyin, ertesi güne kalıyor bir kısmı. yine de yarışma için gelenleri çok gecikmeyecek şekilde yerleştirmeye çalışıyoruz. hepsine her şekilde yer olacak, sakın merak etmeyin. ellerinize sağlık.

asyayaren diyor ki;

çantacı hoşgedlin aramıza merakla bekliyorum yarışma için olan çalışmanı :))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
nrhnmrl diyor ki;

shane tutma için teşekkürler.Ya bişey sorucam şu yarışma için yollanan çalışmalar beraberce ayrı bi yerede dursa olur mu olmaz mı bayağı çok oldular takip etmek daha kolay olurdu diğerleriyle karışmazdı diye düşündüm ama tabi olur mu olmaz mı bilemem .Sadece bir fikir.
Allah tüm yarışmacılara on marifet tutulması nasıip etsin.

asyayaren diyor ki;

aminnnnnnnnnn:))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
embir diyor ki;
xNicox diyor ki;
Embir, hani sen izin alamiyordun?

Birikmiş iznim 100 küsür gün ama sadece 1 haftacık hatta 5 güncük izin aldım. Sorun bu İsmail abicim. Bu hafta izinli olduğumu yazmıştım iznimi evimde geçirdim ilk defa izinliyken evde kaldım ve canım hiç sıkılmadı. Çok güzel dinlendim ve eğlendim. Genelde ya burdaydım ya da havuzda. Sanırım evlenince izni evde geçirmek daha iyi oluyor.

uyuyang diyor ki;

üzülerek söylemeliyim ki bana yazı hatırlatacak bir el emeğine rastlamadım. lilacsmell in çantası dışında . o da çanta delisi olduğumdandır belki de. umarım hamarat eller en güzel emeklerini henüz sergilememiş olsunlar. heyecanla bekliyorum. ben katılamıyorum. beceriksizliğimden değil tabii.:) zamansızlıktan..ama size güzel fikirler verebilirim.. el emeği bir hamak, bir piknik örtüsü, yazın püfür püfür kullanabileceğiniz üstü açık fimo araba....

xNicox diyor ki;

Embir söle o Patronuna gelmeyim yanina

xNicox diyor ki;

Bir tek seye cok yanarim ben. Bu Hafif uyku kardesimle Shane daha benim hic bir yazimi tutmadilar:) Burda her yaziyi tutuyorlar masaallah. 200'ü askin Hafif'de 30'u askin bildirgec'te ve 3'ü askin Marifet'te yazilarim var. Iddiaya girerim bu ikili benim yazilarimin hic birini tutmamislardir.:) Neyse öyle olsun bakalim...

Konu degismesin sapmasin bana bakmayin siz:)))

cevcev diyor ki;

sevgili m1 teşekkür ederim...yeni duruma alışmaya çalışıyorumm...yorumunu okumadım...o kadar çok şey birikmiş ki... eve gelince çok komik ama hemen pc başına geçip bu siteyi açtım...bağımlılık yapmış bende :) kaç aylık birden geriye dönüp okumakda çok keyifli oluyormuş beaaa...hepinizi kucaklıyoruuuuuuuum....aldığınız her nefesin güzelliğini doya doya yaşayıın...

hayat,insanlar başka planlar yaparken yaşananlardır.
bbuket diyor ki;

bugüne kadar yazmadım ama nrhnmrl nin yazdığı şeyler benimde aklımdan çok geçti. yani yarışma eserlerinin ayrı bir yerde tutulması arada kaynamasın diye.

saatoniki diyor ki;

bbuket bakıyorum toptan bir giriş yapmışsınız yarışmaya:) yarın gündüz gözüyle yayında olacaklar bir aksilik çıkmazsa..bahsi geçen konu ile ilgili 1200 işçi 50 idareci 12 operatör 8 web uzmanı çalışıyor..

asyayaren diyor ki;
uyuyang diyor ki;

üzülerek söylemeliyim ki bana yazı hatırlatacak bir el emeğine rastlamadım. lilacsmell in çantası dışında . o da çanta delisi olduğumdandır belki de. umarım


bende o kadar yorumun içindn sadece bu yoruma takıldım iyimi:)))demekki diyorum bakış açıları farklı çalışmalrda yazı görememek de ayrı birşey olmalı ilginç ki hepsi olmasada çoğu yarışmacıların katıldığı çalışmalarda "yaz" havası var.......

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
bbuket diyor ki;

teşekkür ederim saatoniki. istemek ne kolay değilmi. işin perde arkasını bilmiyoruz ki. hepinize kolay gelsin.

sefa97 diyor ki;

uyuyan güzel...seni görmek çok hoş...
fikrine saygı duyuyorum ama...hangi bakış açısıyla sadece çanta da yaz esintisini gördün çok merak ettim...

SeBeHa
nrhnmrl diyor ki;

uyuyan güzel merhaba.Sana ; üstü açık arabana binip ormanda bir ağaca hamağını asıp dinlendikten sonra piknik örtünü serip bir güzel karpuzunu v.s. yiyerek geçireceğin nice güzel yazlar diliyorum.Arabanın üstü açık sakın çantanı çaldırma.
:)

shane diyor ki;

sevgili nrhnmrl ve bbuket; yazının sonuna da not olarak eklemiştim, topluca tüm yarışma yazılarını "yaz yarışması" araması ile kolayca bulabilirsiniz. işinizi kolaylaştırıp yine link vereyim, bakın işte burası. hem burada sağ alt taraftaki kutuda ("çok tutulan yaz yarışması yazıları" başlıklı) en çok hangi yarışma yazılarının tutulduğunu da görebilirsiniz.

Ya çok uzun bir şey yazdım da, sildim... Şu iki cümleyi yazacağım sadece:
1- Konuşsam tesiri yok, sussam gönül razı değil.. (Fuzuli)
2- Söylesem söz olur, söylemesem dert olur...

sefa97 diyor ki;
1- Konuşsam tesiri yok, sussam gönül razı değil.. (Fuzuli)
2- Söylesem söz olur, söylemesem dert olur...

OY! YERİM SENİN AĞZINI BEN....!
DİLLİ DÜDÜĞÜM BENİM...NE GÜZEL DE TAM YERİNE KOYARSIN LAFLARI:))

SeBeHa
shane diyor ki;

ben de bu vesile ile yarışmaya böyle yoğun bir şekilde katılım olmasından duyduğumuz mutluluğu aktarmak isterim. ellerinize sağlık. daha neler gelecek kimbilir...

sefa97 diyor ki; 1- Konuşsam tesiri yok, sussam gönül razı değil.. (Fuzuli) 2- Söylesem söz olur, söylemesem dert olur...

OY! YERİM SENİN AĞZINI BEN....!
DİLLİ DÜDÜĞÜM BENİM...NE GÜZEL DE TAM YERİNE KOYARSIN LAFLARI:))


Teşekkür ederim Sefa Ablacım. Ben şimdi yarın falan kısmetse kendi emeğimi göndereceğim yarışmaya Murat'ın 50.000 üyelik sitesi var hepsine de mail geçicem günü birlik üye olsunlar :D

asyayaren diyor ki;
Murat'ın 50.000 üyelik sitesi var hepsine de mail geçicem günü birlik üye olsunlar :D

50,000 in 25,000 i banada tuttum derlermiki:))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
asyayaren diyor ki; Murat'ın 50.000 üyelik sitesi var hepsine de mail geçicem günü birlik üye olsunlar :D

50,000 in 25,000 i banada tuttum derlermiki:))

Derler derler sen merak etme Asya Ablacım :D Aha da ben burada yazmışım :D

Fraise diyor ki;

elcinta diyor ki;

yalnız tutulma oranına göre belirlenecek olması sakat bi durum değilmi adamın biri gider 100 kişiyi üye yapar onlara kendi konusunu tutturur veya 100 ayrı e mail açar kendi tutar nasıl olacak bu?

Bu benimde aklıma geldi açıkçası fakat yani 10 marifetten yarışmaya katılacakların bu şekilde bir şey yapacaklarını sanmıyorum zaten az çok birbirimizi tanıyoruz. Site içindeki aktif üyeler böyle bir şey yapma ihtiyacına girmez, ha şahsim fikrimse şöyle :D Söylemeden edemem :D İlk defa konu açar açtığı konuda bu yarışma içindir. Açtığı konu çok fazla tutulursa ve tutanlardaki fazlalık da aktif üyelerden değilde yeni üyelerdense ben o zaman şüpheye düşerim...
Katılanlara şimdiden başarılar diliyorum :)

cansett diyor ki;

merabalar ben yeni üyeyim çok sevdim bu siteyi yarışmaya da katılmak istiyorum ama bir türlü pc'den fotoğrafı yükleyemedim:( sayfa görüntülenemiyor diyo tekrar deneyecem olursa katılırım umarım başarabilirim yarışmaya katılanlara başarılar....

Sibella diyor ki;

Bir de kendi çalışmasını da tutanlar var, acaba biz de tutsakmı ki :)))

shane diyor ki;

Sibella, kendi yazısını tutmanın bir etkisi olmaması gerektiğini düşünüyoruz, o nedenle sayarken iş sahibinin oyunu katmayacağız. Bu da buradan böyle bir bilgi olsun.

Sibella diyor ki;

Tabii ki doğrusu o zaten, ben sadece şaka yapmıştım..

shane diyor ki;

olsun, gene de fırsat bulmuşken açıklık getirmiş oldum :)

asyayaren diyor ki;

hadi yaaaa valla ben şaka yapmadım tuttuydum bırakayım kendi yazımı bari ele güne karşı::)))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
elmam diyor ki;

canset resiminin boyutu büyüktür.Prtsc sysrq tuşuna bas, paint' i aç düzenden yapıştır de ve kayıt ederken jpeg yap. Sonra da kenarlarını kes picture maneger de.
Hoş geldin:)

saatoniki diyor ki;

iş sahibin kendine oy vermesi bittabiki geçerli değil.ancak , herkesin bildiği üzere 10 oy değerinde oyum var ona göre :) shane müdürüm "halk oylaması neticesinde ilk üçe giren çalışmaları ord. prof olarak benim de değerlendirmem gerektiğini" söylediğinde "aman efenim çok rica ederim ord. prof kiiim ben kim" demiştim ancak daha sonra "peki" dedim. jüri başkanı olmasam var ya 10 numara procelerim var....neyse :)

bbuket diyor ki;

bencede, sana katılıyorum xNicox ama artık geçti sanırım. yarışma kuralları açıklandı ve katılanlarda bile bile katıldı. ben hiç kimseye oy vermedim kendime de vermedim dikkat ettiyseniz, ki kendine oy vermenin geçersiz olduğunu şimdi öğrenmeme rağmen. oy vermedim ama kendim katıldığım için değil yani fesatlıktan değil kesinlikle. bütün eserler çok güzel, hepsi ayrı güzel. kiminde çok emek var, kiminde belki çok çabuk yapılmıştır ama fikir süper. ben ayırt edemedim doğrusu. bu arada aranızda yeni olmama rağmen çok sevdiğim arkadaşlar var. nasıl oy vereyim kime vereyim. yalnız birde şu varki çık işin içinden çıkabilirsen. yarışmaya katılmış olmasına rağmen bana oy veren arkadaşlar var. ben napıcam şimdi vicdan yaptım ya. of of ben biraz daha düşüneyim en iyisi.

İsmail Abicim ben şöyle düşünüyorum senin yazdığın konuda eğer kişi 10 marifetteki yarışmaya meta gözüyle bakıyorsa senin dediğin problemlerin olması gayet normal. "Meta gözüyle bakmak" sözümü de açmam gerekirse; verilen ödüller meblağlı ödüller. Eğer kişinin gözü bu meblağ kısmına takıldıysa, gelecek ödülün her şeyden önce hoş bir hatırası olduğunu kavrayacak olgunluğa erişmemesi hakikati hasebiyle bu gibi komik -kusura bakmayın bana göre oldukça komik- tavır ve davranışlara girilmesi gayet olağan. Bu karakter problemi midr? Ben bilemem, psikolog, psikiyatrist değilim. Fakat 23 yaş aklımla ve cahilliğimle gördüğüm okuduğum bazı tavırlar gerçekten çok komik oluyor. Hani ortada ödül olmasa, ki yarışmayı yarışma yapan ödülü olmasıdır, o zaman nasıl olurdu için için merak etmeden duramıyorum.
Tekrar ödüllere dönmem gerekirse, bu konuda Shane'ye burdan bu konuda teşekkür ediyorum gerçekten güzel irtibatlarda bulunmuş. Verilen emek de gayet ortada. Mesela yarışma başladığından beri sayfa üstünde 3 firmanın da logoları ve isimleri dönüyor. Hemen hemen 1 ay boyunca reklamları yapılacak. Marifete verilecek günlük reklam bedeli 10 Ytl den başlıyor. Kaldı ki hadi bedel olarak geçtim sonuçta aradaki 50 YTL fark kat be kat çıkıyor zaten de yerleşik sayfa düzeni içine sayfa düzenini bozmayan, gözü yormayan ama farkedilecek bir resim (resim diyelim) koyuluyor. Kodu yazılıyor. Yerleştiriliyor. Bu bile inanılmaz bir emek. Tamam bizim buraya gönderdiklerimiz de emek fakat bana göre o emeğin değeri gerçekten biçilemez.
Mesela ben bu gece amigurumimi gönderdim. Ben sık iğne yapmayı annemden ananemden öğrendim, hiç bilmesem bile internette tonla resim var bunu öğrenebileceğim. Fakat sadece ufacık bir kodu yazmak için ne kadar yazılar okunduğunu, araştırmalar yapıldığını bilen ve gören biriyim. Bu verilen emeğin karşılığını biz sadece kalitemizle, kişiliğimizle, karakterimizle, düzgünlüğümüzle geri verebiliriz diye düşünüyorum.
Bence önemli olan hep dediğim gibi kaliteyi düşürmemektir. İnsanın kendi kalitesini düşürmemektir. Maddi şeyler için maneviyatı kaybetmemektir.
Bundan 2-3 ay önce şu an hatırladığımda verdiğim tepki için çok ama çok utandığım bir olay yaşadım ben 10 marifet'te. Bir üye yaptığım, emek verdiğim, tüm gecemi harcadığım o gün yayına giren bir iki yazıma girip çok kötü diye kendi fikrini söylemişti. Ben de çok kızmış ve fevri cevaplar yazmıştım. Öyle ki mahkemeye gitmeye karar vermiştim -kafama koyanı da yapacak biriyim- o esnada Shane'ye konuyla ilgili mesaj attım ve o bana çok güzel bir cevap yazdı sağolsun. Burada abla dediğim, arkadaş dost gibi gördüğüm kişiler beni yatıştırdılar sağolsunlar. Şimdi diyorum ya bugün ben o günki halim için utanıyorum. İnsanlar beğenmeyebilir, insanlar tutmayabilir, insanlar fikirlerini kırıcı olmayacak şekilde belirtebilir.
Sevgili uyuyang'dan öğrendiğim çok güzel bir şey var. Burası her şeyden önce sanal. Fakat kişilerinde kendilerine ait hayatları var. Bu sebepten kim tutmuş, kim tutmamış çok da dert edilecek şeyler değil. Kuliste yapalım tam olsun. Oturup biraz objektif bakmaya çalışırsak her şey daha net gözünüze parlar.
Bana göre yarışmanın "tutma" şeklinde olması gayet ala. Kişi sadece kendini kandırabilir başkasını değil. "Susuyorsak aptallıktan susmuyoruz" der annecim. Babacımsa bu konuyla ilgili neredeyse hayat felsefemi oluşturmuş bir fıkra anlatır:
Yağmurlu bir günde adam arabasını kullanırken tam da akıl hastanesi yanında arabanın lastiği patlar. Yedek lastiği değiştirirken çıkartmış olduğu dört bujide su kanalından içeri düşer. Adam çaresiz etrafa bakınırken hastane penceresinden bir hasta(!) adama seslenir:"Hemşerim noldu?" Adam konuştuğu kişinin "deli" olduğu bilinciyle olayları anlatır. "Deli" cevap verir: "E diğer üç lastiğin birer bujisini çıkart dördüncü lastiğe tak." Adam şaşırır: "Kardeş sen neden buradasın?" der. "Deli"miz cevap verir: Hemşerim biz burada delilikten yatıyoruz aptallıktan değil...
Şimdi ben yine upuzun yazdım. Önemli midir? Tümü okunup idrak edilmediği sürece bu yazımın beş para değeri yoktur. Önemli olan evindeki kütüphanende kaç kitabın olduğu değil; kaçını okuyup idrak edebildiğin ve kaçından kendine bir şeyler katabildiğindir.

xNicox diyor ki;

Buket, ve Miray kardeslerim. Yazdigim yorumu sildim. Bu saat'ten sonra yanlis anlasilmak istemem dogrusu. Hepinizi kardes gibi seviyor sayiyorum. Emek verilen isler benim icin cok degerlidir. Bunun icin de tüm yapilanlari tutmaya calisiyor, kimseyi üzmemeye caba gösteriyorum. Eger bu yarisma ile ilgili tutmadigim bir calisma, ya da calismalar varsa mutlaka görmemisimdir. Özel mesajla bildirin onlari da tutayim. Yarisma baslamis, buna karar verilmisken sildigim yorum pismis asa su katmak gibi olacakti. Yönetimin isini zorlastirma da cabasi tabii. Iyi ki siz ikinizden baska yazdiklarimi gören olmadi:) Miraycigim 23 yasina ramen süper zekali birisin masaallah. Ben 23 yasindayken hala oyunda oynasta idim:) Hepimizin hatalari oluyor. Ben de ilk hafif'de yazdigim zamanlar cok kavgalar yaptim. Yasanilmasi gerekti yasanildi ve bitti. Utanmana gerek yok. Hangimiz sinirlenince kendimizi kaybetmiyoruz ki:) Hepinizi kardesim gibi seviyorum. Buraya gelince huzur buluyorum. Bu yarismayi da hakedenin kazanmasini diliyor ve hepinize sevgiler sunuyorum. Kardesiniz Ismail

bbuket diyor ki;

silmeseydin be arkadaş, yanlış anlaşılacağını sanmıyorum herkesin bir fikri var. neticede burda herkes konuşa tartışa anlaşıyor bir şekilde. ama bence senin yazının tek şanssızlığı geç kalmış oluşudur.

Bence de silmeseydin İsmail Abicim. Sonuçta 10marifet pillinin diğer siteleri gibi yönetime aşırı derecede yüklenilen bir yer değil. Dolaşırken şunu buldum -ne arıyordum ne buldum :D-
Azurenus burada Shane ile çok hoş bir röpörtaj yapmış. Okumaya üşenecekler için şu kısmı alıntılamak istiyorum:

10marifet.org’un yaratıcısı olarak şu anki konumunu nasıl buluyorsunuz?
açy: 10marifet.org ile gurur duyuyoruz. bu kadar hızlı şekilde büyüyeceğini tahmin etmiyordum. kullanıcı kitlesi siteyi çok seviyor ve sahipleniyor. birbirleri ile arkadaşlar ve bilgi paylaşmaktan zevk alıyorlar. önceleri sadece netteki diğer sitelerden el yapımı işlerin haberleri eklenirken artık ağılrığı kullanıcıların kendi yaptıkları işler aldı. yetişmekte zorlandığım günler oluyor. yazıların altındaki ahkamları okumak ise tam bir keyif. bazen sadece kafamı boşaltmak için okuyorum yorumları.

asyayaren diyor ki;

aman abii yaaaa madem sildin bende yana döne yazdığın yorumu arıyorum ne yazmış ismail abi diye:))))))konu ney onuda anlamadım ki şimdi yorum yapayaım :??

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
lilacsmell diyor ki;

bbuket diyor ki;. yalnız birde şu varki çık işin içinden çıkabilirsen. yarışmaya katılmış olmasına rağmen bana oy veren arkadaşlar var. ben napıcam şimdi vicdan yaptım ya. of of ben biraz daha düşüneyim en iyisi.

Vicdan yapacak bir mevzu değil bence sevgili bbuket, beğendiğiniz projeye oy veririsiniz,yani onlar bana oy verdi,ben de onlara oy versem mi demek yarışmanın adil olmasıyla ne kadar örtüşür bilmem doğrusu...
http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
bbuket diyor ki;

lilacsmell çok haklısın neticede öyle olacak. zaten konu edilecek bir şeyde değil laf lafı açtı bende öyle bir yorum yazdım. burada herkes çok iyi niyetli en güzel tarafıda bu.

lilacsmell diyor ki;

öyle canım, bu kadar uzun süredir her sabah uyandığımda ilk açtığım site olması da bu yüzden herhalde :)

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
bbuket diyor ki;

hastalık oldu bende de yaw napcaz bilmem hiç bilgisayarın başından kalkmak istemiyorum.

lilacsmell diyor ki;

sorma, dün dolapları döktüm,çoğu yerleşti yerlerine ama daha darma duman ortalık ve ben hala pc başındayımmm. :))

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
asyayaren diyor ki;

hadi siz yine ev işlerini aksatıyorsunuz ya ben iş işlerimi aksatıyorum mesela bugün ki ödemeyi unuttuğum gibi:))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
bbuket diyor ki;

nolcak halimiz?

asyayaren diyor ki;

bilmiyommmm:(((

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;
asyayaren diyor ki;
aman abii yaaaa madem sildin bende yana döne yazdığın yorumu arıyorum ne yazmış ismail abi diye:))))))konu ney onuda anlamadım ki şimdi yorum yapayaım :??

Bosver Dilekcigim, merak edecek kadar degildi zaten yazdiklarim. Iyisindir Insaalla? Coktandir pek görüsemiyoruz. Ben geliyorum sen gidiyorsun ne is?:)))

bbuket diyor ki;

arkadaşlar bir şey soracağım. çok tutulan yazılara tıkladığım zaman benim süs kabağı ve çanta sürekli kırmızı ve tutuldu gösteriyor. birde altında diğer çalışmalarda olmayan bir değiştir yazısı var bu ne demek allah aşkına çözemedim bir türlü.

xNicox diyor ki;

Buket, tutuldu dedi mi tuttun demektir. "Degistir" sadece senin kendi yazdiklarinda bulunur. Yani yanlis bir sey yazdinsa oraya tiklayip o yazini degistire bilirsin. Bilmem anlata bildim mi?

lilacsmell diyor ki;

tuttuğun çalışmalar kırmızı diğerleri turuncu görünür, değiştir yazısı da kendi çalışman olduğu için ve değiştirmek istersin diye sadece senin çalışmalarında var

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
bbuket diyor ki;

tamam değiştir konusunu anladım demek daha önce dikkat etmemişim hep varmış. ben şu ana kadar kimseyi tutmadım. sadece kendi yazılarım kırmızı kırmızı duruyor.

Ben ne yazık ki artık bu konuya giremeyeceğim :S Betik hatası alıyorum sürekli :D Bir zahmet dedikoduları iletirsiniz değil mi???

bbuket diyor ki;

amaannn neyse ya boşverin benlemi uğraşacaksınız ben bile sıkıldım.

xNicox diyor ki;

Sevgili hanimlar, Ben de kendimce bu yarismaya bir katkida bulunmaya karar verdim. Yarismayi kazananlara, yani birinci, ikinci ve ücüncüye imzali birer kitap hediye etmek istiyorum.

Ahan da kitap bu. Böylece biraz da ben reklam yapayim bari:) Simdi Dilek tuturur ya, Ismail abinin meshur olma istekleri yeniden belirdi falan diye, olsun o ne derse desin ben koyacagim buraya:)))

www.kitapyurdu.com'dan satın al

Kitabin videosu da var. Izlemek icin burdan buyurun. yarisma stresinden vakit bula bilirseniz tabii:)))

Shane, eger hata ettimse özür dilerim kardesim. Hos olmadi bu "anasini satayim" dersen hemen, derhal sil.

xNicox diyor ki;

Neyse yarina kadar dursun da yarindan sonra ben silerim zaten. E, insanda biraz da utanma olmali yani...

asyayaren diyor ki;
Dilek tuturur ya, Ismail abinin meshur olma istekleri yeniden belirdi falan diye, olsun o ne derse desin ben koyacagim buraya:)))

www.kitapyurdu.com'dan satın al

hiiiiiiiii:(( kıyamam abi sana yaaa aşk olsun o konuyu aştığımızı düşünüyordum neden kızayım ki o bir şakaydı ama şu anda da şaka yaptığını biliyorum :))))inş o kitabı alan ilk3 kişinin arasına girebilirim :)))))))) hem zaten sen girmesemde bana gönd
eririsin demi:)))))

ben şu ana kadar kimseyi tutmadım. sadece kendi yazılarım kırmızı kırmızı duruyor

buketcim şu ana kadar kimseyi tutmamışsın doğrudur fakat kendi yazılarının yıldızlarını kırmızı görmen demek kendi yazılarını tutmuş olman demek kırmızı olarak gördüğün yıldızlar senin tuttuğun yazılardır
Neyse yarina kadar dursun da yarindan sonra ben silerim zaten. E, insanda biraz da utanma olmali yani..

hayır dursun neden silesinki alla alla :))
yisindir Insaalla? Coktandir pek görüsemiyoruz. Ben geliyorum sen gidiyorsun ne is?:)))

iyiyim abi çok şükür sen nasılsın işler yoğun bu aralarda ondandır bende seni göremedim hafiftedir diye düşündüm gel bugün buraya ben hep burdayım :))) ok anlaştık

Betik hatası alıyorum sürekli :D Bir zahmet dedikoduları iletirsiniz değil mi???

miraycım o bende de var sürekli betiği durdur yada devam et deyip duruyor ben mozilladan kaynaklandığını düşünüyordum ne yapmamız gerekki yoksa artık sürekli betik demsinden gına geldi hani:S

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;

Tamam anlastik kardesim. Benim sakalarimi ciddiye alma sakin. Yoksa üzülürüm ha:)

asyayaren diyor ki;

tamam tamm ok almam bundan sonra cidiye ne yapayım kırmak istemiyorum kimseyide ondan :))
bu arada günaydınnnnnnn iyisin demii

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;

Iyiyim sükür Dilekcigim. Sen de iyisin insaallah. Disin nasil oldu? Ufak yaramaz ne yapiyor?

asyayaren diyor ki;

bende iyiyim abi çok şükür
dişim hiç ağrımıyo artık tabi yeniden kudurmazsa kendi kendine geçti sızlanmadığımdan belli olmuyormu zaten :)))
nursena da iyi çok şükür okullar açılıyor ve ona ders çalıştırması için bir abla bulamadım sanırım bulamazsamda işten ayrılmam gerekecek stresteyim yani:SSS

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;

Nursena'ya selamimi söyle derslerine iyi calissin:) Benim cikmam lazim. Is beni bekliyor Dilekcigim. Aksama Hafif'de canim SIKILIRSA ugrarimk yine:)

asyayaren diyor ki;

tamam abi bende işe başlayım bari işe geliyorum işe başlamadan burayı açıyorum önce kırmızalrı bitiriyorum sonra işe bağımlılık yaptı yaw:))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
asyayaren diyor ki;

yaaaaa bana yardımcı olun lütfen betik hatası vermesinden yorum yazamıyorum bu betik nedeeeeeeeeeeeeeen sitedenmi bendenmi pc denmi kaynaklanıyor anlamadımki:SSs

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
bbuket diyor ki;

dilekciğim bravo herkese teker teker cevap vermişsin. açıklaman için teşekkür ederim. daha öncede yazmıştım ya benim oğlan uyanık ya bana oy vermiş. ondan kırmızı benim yıldız.

asyayaren diyor ki;

buketcim eğer tuttuğunu bırakmak istersen üstüne tekrar tıkladığında bırakabiliyorsun :))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
bbuket diyor ki;

öyleymiş dilekciğim ismini hatırlamıyorum şimdi bir arkadaş daha söyledi ama uğraşmadım nasılsa kendi oylarımız sayılmadığı için. aşağısı kalabalık dursun hoşuma gidiyor.

bbuket diyor ki;

İsmail arkadaşım zaten 1. 2. ve 3. çok güzel hediyeler alacak. bence sende mansiyon hediyesi yap bu kitabı. benim durum pek iyi gitmiyorda. bana gönder diye yolunu yapmaya çalışıyorum şimdiden.

asyayaren diyor ki;
aşağısı kalabalık dursun hoşuma gidiyor.

yerim ben seni kız:))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
xNicox diyor ki;

Buketcigim, ümitsiz olma. Daha henüz erken sayilir.

bbuket diyor ki;

sağolun, sağolun, sağolun.

bbuket diyor ki;

dileekkk seni ısırırım ayrıyetten.

asyayaren diyor ki;

yaaaaa bana yardımcı olun lütfen betik hatası vermesinden yorum yazamıyorum bu betik nedeeeeeeeeeeeeeen sitedenmi bendenmi pc denmi kaynaklanıyor anlamadımki:SSs


10 marifetin mozillada yaptığı bir hataymış kendisi. Shane ile konuşmuştuk bu sorunu. Yani senden de pcden de kaynaklanmıyor. Cevap sayısı 100ü açan konularda yaşıyorsun. benim gibi yap :D cevap sayısı 100'e yakın ya da geçmiş konulara girme :D Diyebilirsin sen neden girdin? Bir şey arıyordum cevabı buradaydı :D

asyayaren diyor ki;

ya ben çatlarım ama canım yaaaa :))) gelde girme şimdi operadan girecem nete ondada yapıştır yapamıyorum bir tuhaf en iyisi bu sitede mozillaya elveda yoksa ben çatlarım çünkü eski konulara girmeden eeemiyorum :Peki tşk ederim bilmişim benim herşeyide biliyon kız :))))

Dilek Yiğit ♥ ♥ BURAYI SEVİYORUM ♥
cansett diyor ki;
elmam diyor ki;
canset resiminin boyutu büyüktür.Prtsc sysrq tuşuna bas, paint' i aç düzenden yapıştır de ve kayıt ederken jpeg yap. Sonra da kenarlarını kes picture maneger de.
Hoş geldin:)

Elmam sana teşekkür etme fırsatı bulamadım çok saol sayende fotoğrafı küçültüp yazımı göndermeyi ve yarışmaya katılmayı başarabildim:)Yeni olduğum için acemilik var tabi:)yardımların için tekrar teşekkürler...veee hoşbuldumm:)

zeliss diyor ki;

bende yarışmaya katılmak için takı resimleri yolladım fakat henüz yayınlanmadı
sorunmu var acaba ???

http://zelis.blogcu.com
shane diyor ki;

sevgili zeliss, hem size yanıt vermiş olayım hem genel bilgi olsun: yazılarınız gününde yayınlanmaz ise lütfen merak etmeyin, artık o kadar çok yazı geliyor ki gün içine sığmıyorlar. o nedenle ertesi güne aktarmak zorunda kalıyoruz.

zeliss diyor ki;

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

http://zelis.blogcu.com
Nur Kilic diyor ki;

Yeniye aranızda yer açın :))
Yarışma için resmimi bir türlü yollayamıyorum kestim, kırptım, küçültüm, ufalttım olmuyor bi türlü sadece sayfa görüntülenemiyor diyor bana yardımcı olursanız sevinirim..

lilacsmell diyor ki;

sayfa görüntülenemiyorsa hala büyüktr 1mb den küçük olmalı kontrol edin olmazsa yeniden bakarız

http://gulyilmaz-lilacsmell.blogspot.com/
Nur Kilic diyor ki;

Teşekkür ederim lilacsmell iki arkadasım maille gönderdim bakalım sorun benden mi kaynaklı herkese çok teşekkür ederim..

=(
kaç kez denememe ve hiç sıkıntı çıkmamış olmasına rağmen bir türlü yazım yayınlanmıyor?

ama ben gece uykusuz kaldım onu yapmak için, yayınlayabilseydim bari =(
ama ama ama... teknoloji okuryazarı olabilmek istiyorum

spirulinali cikolata diyor ki;

=(
kaç kez denememe ve hiç sıkıntı çıkmamış olmasına rağmen bir türlü yazım yayınlanmıyor?

ama ben gece uykusuz kaldım onu yapmak için, yayınlayabilseydim bari =(
ama ama ama... teknoloji okuryazarı olabilmek istiyorum


Yazını onay kuyruğundadır o sebepten yayına girdiğini göremişsinizdir ;) Şu an yayında ;)

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

Son Yorumlar

pilli ilan

Kategoriler

reklam

Arama

Çok Tutulanlar banner

10marifetçilerin siteleri

pillinetwork Siteleri

RSS ve Pillikutu